Administrație locală

Proiecte pentru comuna Mircea Voda

Administratia locala din localitatea Mircea Voda, are planuri mari pentru anul 2012 ce abia a inceput, planuri pentru binele locuitorilor si dezvoltarea comunei, cu speranta ca, lucrurile vor merge mai bine.

Primaria Mircea Voda a demarat in anul 2005 un proiect de modernizare a drumurilor din localitatile arondate unitatii administrativ-teritoriale. In perioada imediat urmatoare edilul sef Dumitru Dedu si-a propus pietruirea ultimelor ulite de pamant ale comunei in suprafata de 5 km din totalul de 20 de km. Toate aceste importante lucrari sunt realizate exclusiv cu fonduri de la bugetul local al administratiei locale Mircea Voda.

Odata cu aceste amenajari se doreste si demararea lucrarilor de betonare a rigolelor de scurgere a apelor pluviale, realizarea unor podete la intrarea in fiecare gospodarie in vederea preluarii apelor fara a mai exista riscul inundarii dar si din punct de vedere estetic. Toate acestea vor fi realizate cu fonduri de la bugetul local.
De asemenea, administratia locala si-a propus extinderea iluminatului public catre cele doua cimitire din Satu Nou. Scopul acestei lucrari este acela de a-i impiedica pe hoti sa mai fure gardurile, crucile de lemn folosite probabil pentru incalzirea caselor. In cimitirul din Mircea Voda s-au montat 12 lampi de putere mare pe stalpii de iluminat. Valoarea investitiei se ridica la suma de 43.000 lei, bani de la bugetul local al primariei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*