Mini stadionul din Agigea a fost finalizat

Decembrie 2011, Adrian Nicărel

Administratie locala

Cristian Carjaliu ne-a comunicat ca administratia locala a finalizat lucrarile de amenajare a unui mini stadion cu gazon sintetic, constructia acestuia demarandu-se in urma cu trei luni. Edilul a tinut sa precizeze ca in aceasta perioada pregateste daruri pentru pensionari, scolari si prescolari.
"Pot spune cu bucurie ca locuitorii din comuna Agigea au la dispozitie de-acum inainte un nou teren pe care sa poata desfasura diverse activitati sportive", a declarat pentru Graiul Dobrogei, edilul sef Cristian Carjaliu. Pentru realizarea stadionului din strada Nicolae Titulescu cu o suprafata de 1.000 mp, a fost alocata din bugetul local suma de 200 de mii lei. Astfel ca, zona a fost imprejmuita, asfaltata iar peste asfalt a fost montat gazon artificial.
De acest stadion vor beneficia in primul rand copiii de la Clubul Sportiv de Juniori din Agigea, care isi vor desfasura aici antrenamentele, dar si tinerii din comuna. "Din cauza problemelor financiare avute in ultimii doi ani, mare parte din lucrari au fost sistate astfel ca acesta a fost motivul pentru care acest proiect a mers mai greu", a mai declarat Cristian Carjaliu, primarul comunei Agigea. De asemenea, se va lucra si la realizarea unei piste de atletism si se va monta sistem de iluminat nocturn.

Sarbatori imbelsugate in comuna Agigea
Si in acest an cu ocazia sarbatorilor de iarna, locuitorii comunei primesc o mare atentie din partea conducerii administratiei locale. Astfel ca, a fost alocata o suma anuala din bugetul local al primariei pentru aproximativ 600 de pachete pentru pensionari si un numar de 800 pentru scolari si prescolari. De asemenea, si copiii de la Centrul de Plasament "Delfinul" din Agigea se vor bucura de daruri din partea Mosului.
"Nu vreau ca locuitorii Agigei sa se simta abandonati, vreau sa simta din plin venirea sarbatorilor de iarna, avand masa de Craciun imbelsugata", a declarat in incheiere edilul sef.

Articole din editia din data de Decembrie 2011

 • Refacerea promenadei din Eforie Nord

  Administratie locala
 • Anul nou vine cu gratuitati la caldura pentru navodareni

  Administratie locala
 • Pachete de sarbatori pentru nevoiasii din Navodari

  Administratie locala
 • Proiecte importante pentru locuitorii din Harsova

  Administratie locala
 • Parc de recreere, in zona Cazinoului din Eforie Sud

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771