Administrație locală

Biserica din Baraganu a intrat in proces de reabilitare

Lacasul de cult cu hramul „Constantin si Elena” din localitate, cu o vechime de aproximativ 70 de ani, se afla in plin proces de reabilitare si modernizare.
Primarul din Baraganu Titu Neague, sustine ca lucrarile la biserica erau imperios necesare deoarece acest lacas sfant, nu a beneficiat niciodata de ample lucrari atat de importante pentru enoriasii ce ii trec pragul.
„Lucrarile ce au fost incepute in urma cu o saptamana, constau in montarea lambriurilor, parchetului, schimbarea instalatiei electrice foarte vechi si cel mai important, biserica va fi in sfarsit incalzita. Am creat o anexa in care se monteaza instalatia de incalzire. Sper ca in cel mai scurt timp, toate lucrarile sa fie finalizate si oamenii sa poata participa la slujbe in conditii mult mai bune”, a declarat Titu Neague pentru Graiul Dobrogei.
De asemenea, se doreste izolarea exterioara a cladirii, imprejmuirea dar si schimbarea acoperisului vechi si deteriorat.
„Lucrarile sunt realizate cu fonduri de la bugetul local al administratiei locale Baraganu dar si cu sprijinul important al Consiliului Judetean Constanta (CJC), dorind astfel sa ii multumesc domnului presedinte Nicusor Constantinescu pentru tot sprijinul acordat”, a declarat in incheiere edilul sef.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*