Arbitru din liga a 4-a batut cu pumnii si picioarele in cap pina a lesinat

Noiembrie 2011, Adrian Nicărel

Actualitate

Arbitrul constantean Laurentiu Ciuchita (22 ani) a fost batut cu pumnii si picioarele la un meci din Liga a a 4-a, intre Aurora 23 August si CSO Ovidiu, partida disputata la Mangalia.
Dupa ce in minutul 55, Aurora 23 August conducea cu scorul de 4-1, arbitrul Laurentiu Ciuchita a eliminat doi jucatori ai gazdelor, dictand pentru oaspeti si doua lovituri de la 11 metri, ambele transformate. In minutul 85, la scorul de 4-3 pentru Aurora, arbitrul Ciuchita a acordat oaspetilor cea de-a treia lovitura de la 11m, moment in care nervii jucatorilor gazda au cedat complet, acestia lovindu-l cu pumnii si cu picioarele inclusiv dupa ce arbitrul cazuse la pamant.
"Iulian Olaru mi-a tras un pumn in fata, iar Ionut Baltag, cu un veritabil procedeu de K1, mi-a aplicat un picior in piept, iar in acel moment m-am prabusit la pamant. Cazut fiind, Baltag m-a lovit cu piciorul in cap si mi-am pierdut cunostinta. Un alt jucator al Aurorei, Gabriel Brobonea, nu a tinut cont de starea in care ma aflam si mi-a mai dat pumni si picioare. Observatorul Ioan Gheorghica a chemat ambulanta si politia, pentru ca la meci nu au fost forte de ordine. Am decis sa plecam cat mai repede de la teren, iar raportul de joc nu a mai fost semnat si nici baremul de joc achitat. Am trait momente de groaza", a declarat Ciuchita.
La numai 24 de ore de la acest incident, arbitrul Laurentiu Ciuchita a condus la centru si partida din Liga a 5-a, dintre Ulmetum Pantelimon si Pescarusul Garliciu, scor 1-0. Si la aceasta partida s-a confruntat cu probleme. "In minutul 77, l-am eliminat pe Marius Stroie, de la gazde, care mi-a vorbit urat", a notat Ciuchita in raportul de joc. Acesta este rezultatul hotararilor luate, fara acoperire regulamentara, de catre Comisia de Disciplina, Comisia de Recurs si Comisia de Apel a AJF CONSTANTA: reduceri de suspendari de la 12, 10, 9, 6 etape la 2 sau la niciuna, jucatori suspendati de la 24 de etape, comisia de apel le reduce la 12 etapedar nu-i problema arbitrii inca mai pot ducepana cand domnilor din comisiiile mai sus amintite!

Album foto

 • Articole din editia din data de Noiembrie 2011

 • Arbitru din liga a 4-a batut cu pumnii si picioarele in cap pina a lesinat

  Actualitate
 • Casa Tineretului din Agigea inaugurata de Sfantul Dimitrie cel Nou

  Actualitate
 • Fotbal Liga a IV a

  Actualitate
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Actualitate
 • Amenajarea sistemului de canalizare din Lumina se apropie de final

  Actualitate
 • Articole din aceeasi categorie

 • Subvențiile sunt pentru fermierii corecți! Oricâte subvenții am da, eficiența lor este mai mică din cauza fraudei!

  Actualitate
 • Șoc la Siliștea! 15 persoane au viză de flotant la adresa candidatului PNL la funcția de primar

  Actualitate
 • Cîțu: Vom crește alocațiile pentru copii de la 1 august cu 15 %

  Actualitate
 • Încep concedierile printre bugetari! Cine e trecut pe lista neagră? S-a ajuns deja la proteste în stradă

  Actualitate
 • Operatorii economici pot solicita Certificatele de Situație de Urgență! Se eliberează exclusiv ONLINE și GRATUIT!

  Actualitate
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771