Social

Premii pentru participantii la actiunea „Lets Do It, Romania!”

Sambata, 8 octombrie, la Casa de Cultura „I.N. Roman” din Medgidia a avut loc premierea participantilor la activitatea „Lets Do It, Romania!”, desfasurata in urma cu doua saptamani in mai multe orase ale tarii.
„Let’s do it, Romania!” este cea mai mare miscare de voluntariat din tara noastra si face parte din programul international „Let’s do it, World!”, initiat in anul 2008, in Estonia.
La Medgidia actiunea a fost organizata de Asociatia Voluntarilor din Medgidia in parteneriat cu Primaria Municipiului Medgidia. Au raspuns invitatiei de a participa la actiune aproximativ 250 de persoane, elevi ai scolilor si liceelor impreuna cu cadrele didactice, voluntari din asociatie, angajati ai institutiilor de stat si private din localitate.
Rezultatul muncii acestora a constat in colectarea a 1000 de saci cu gunoaie, adunati de pe o suprafata de 26 km de drum judetean din apropierea Medgidiei. Si, pentru ca orice fapta buna trebuie apreciata si rasplatita, toti participantii la actiunea „Lets Do It, Romania!” au fost premiati sambata, cu diplome de participare si aplauze, dar si cu un mic spectacol sustinut de fanfara „Dan Spataru”, in cinstea lor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*