Baza sportiva finalizata in primavara anului 2012 la 23 August

Septembrie 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Conform declaratiilor edilului Mugur Mitrana, locuitorii comunei 23 August vor beneficia din primavara anului viitor de un complex sportiv  in acord cu principiile, normele si standardele impuse de Uniunea Europeana iar incepand din acest an de un minunat After School la Mosneni. 
Administratia locala a comunei 23 August a primit de la Guvernul Romaniei,  prin Ordonanta 7/2006 privind  imbunatatirea situatiei sociale, economice si cultural-sportive a locuitorilor din zonele rurale, suma de 4,5 miliarde de lei vechi in vederea construirii unei baze sportive. “Valoarea totala a proiectului dupa licitatie se ridica la suma de 17 miliarde lei vechi, restul finantarii de 12,5 miliarde lei vechi provenind din surse proprii si surse atrase (sponsori). Constructia era una imperios necesara pentru localitatea noastra, cu cat avem campioni nationali la lupte, la box dar si o trupa de Aikido”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, primarul Mugur Mitrana. 
Ansamblul sportiv va cuprinde un teren de fotbal, cu tribune de 600 de locuri, acoperit, cu nocturna, parcare, doua terenuri pe zgura pentru practicarea tenisului de camp, alte trei terenuri mai mici pentru baschet, handbal, volei, o pista pentru alergatori, o groapa pentru atleti, sala de forta si fitness, vestiare. Suprafata pe care se va intinde grandiosul complex sportiv este de aproximativ trei hectare unde vor mai fi amenajate de asemenea parcuri cu bancute, nenumarate spatii verzi, etc.

After School la Mosneni
Pana pe data de 20 septembrie, se vor finaliza lucrarile demarate la constructia unui After School, sediul acestuia fiind in cladirea fostului  C.A.P. Pe langa suportul primariei, banii provenind din conturile administratiei locale, acest proiect important este posibil si cu sprijinul fundatiei de Consultanta si Servicii Sociale pentru Copii si Familii - Holt Romania. Pentru ca aceasta locatie sa poata deveni functionala s-au desfasurat lucrari ample de reabilitare, putem spune reparatii capitale. Astfel ca, primaria se va ocupa de tot ce inseamna cheltuieli, urmand ca fundatia Holt Romania, sa se ocupe de activitatile din cadrul institutiei. 
in acest centru isi vor desfasura activitatea un numar de 40, 50  de copii din 23 August cat si copii din celelalte localitati. “Deosebit in acest proiect este faptul ca acesti copii vor fi sprijiniti si financiar, ceea ce aduce un imens ajutor familiilor acestora dar si faptul ca, activitatile ce se vor desfasura in cadrul centrului, vor fi de un real ajutor copiilor ai caror parinti sunt la munca ori au nevoie de sprijin la efectuarea temelor”, a declarat in incheiere edilul comunei Mugur Viorel Mitrana. Articole din editia din data de Septembrie 2011

 • Gradinita la standarde europene inaugurata in Agigea

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Transport gratuit pentru elevii, profesorii si pensionarii din Mangalia

  Administratie locala
 • Elevii din Navodari au primit rechizite in prima zi de scoala

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Campania ÔÇ×Comune CurateÔÇŁ ajunge ├«n comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771