Teren de joaca pentru copiii si tinerii din statiunea Olimp

Septembrie 2011, Adrian Nicarel

Administratie locala

in urma cu o saptamana, mai exact pe 30 august, primarul Mihai Claudiu Tusac a inaugurat un teren de joaca pentru locuitorii cartierului de locuinte din statiunea Olimp. La actiune au participat peste 100 de locatari ai blocurilor din Olimp, copii si adulti, toti dornici sa puna piciorul pe gazonul artificial. 

Terenul are o suprafata de 15/30 m, este acoperit cu  gazon sintetic verde, este prevazut cu doua porti pentru fotbal, un fileu pentru tenis cu piciorul sau tenis clasic, zona centrala fiind special acoperita cu alta culoare pentru a delimita terenul de tenis. Gardul inalt previne pierderea mingii in padurea din jur. La doua zile de la inaugurare au fost instalate bancile pe margine pentru sustinatorii echipelor si sistemul de iluminat nocturn. 
Primarul Mihai Claudiu Tusac a oferit sepci albe copiilor care deja se aflau pe teren, o minge de fotbal semnata de el si tricouri in doua culori pentru a se putea constitui in echipe. Dupa taierea panglicii inaugurale, el a dat startul jocului cu primul gol inregistrat pe acest teren si a servit un pahar de suc cu toti locatarii participanti la acest eveniment atat de asteptat de ei. Copiii nu au mai asteptat invitatia si s-au format repede doua echipe in tricouri albe si albastre, din care faceau parte fete si baieti si au inceput un joc de fotbal. 
„Asteptau de mult timp acest teren si iata ca am reusit sa-l inauguram special pentru ei. Mai sunt necesare mici retusuri, dar pentru ca nu mai aveau rabdare am decis sa-l deschidem, urmand ca bancile si iluminatul nocturn sa fie instalate in urmatoarele doua zile. Terenul este pozitionat spre padure, deci nu va deranja locatarii. Cele trei seturi de chei au fost acordate presedintilor asociatiilor de locatari din zona, la fel si tricourile. Ei vor raspunde de pastrarea in bune conditii a terenului si ii vor supraveghea pe jucatori, ca jocul sa nu devina motiv de disputa”, a precizat seful administratiei locale.

Articole din editia din data de Septembrie 2011

 • Isarescu: Lumea trece printr-o transformare deosebit de importanta. Nimeni nu stie ce se va intampla

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Teren de joaca pentru copiii si tinerii din statiunea Olimp

  Administratie locala
 • Harsova, o localitate in plin proces de dezvoltare si modernizare

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Antoneta Prodan, viceprimarul suspendat din Castelu a câștigat procesul intentat de Prefectul Județului Constanța

  Administratie locala
 • ANUNȚ COMUNA ALBEȘTI

  Administratie locala
 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771