Administrație locală

Proiecte importante pentru locuitorii din Lazu

Administratia locala vine cu vesti imbucuratoare pentru locuitorii din Lazu!  in cel mai scurt timp vor fi demarate lucrarile de montare a retelei de distributie de gaze naturale si se va finaliza noua gradinita cu program normal.
Retea cu gaze naturale in Lazu.
Asa cum ne-a declarat edilul Cristian Carjaliu, localitatea Lazu va avea in curand retea de alimentare cu gaze naturale, certificatul de urbanism fiind deja eliberat. Lungimea retelei de distributie a gazelor este de 12.628 m deservind un numar de 668 imobile si spatii comerciale. „Aceasta investitie este exclusiv a S.C. Congaz S.A., partea noastra in aceasta lucrare fiind aceea de a pune la dispozitia societatii, terenul pentru realizarea investitiei. Consider ca este o mare realizare pentru comunitatea locala din Lazu, zona fiind una cu potential”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, primarul Cristian Carjaliu. Valoarea investitiei se ridica la suma de 900.000 euro cu T.V.A.
Localitatea Lazu va avea gradinita. 
De curand au inceput in Lazu, lucrarile de construire a unei gradinite cu program normal, fundatia cladirii fiind deja finalizata, suprafata constructiei este de 1500 mp, pe un singur nivel. Aceasta va cuprinde trei sali de clasa moderne, care vor asigura confortul optim copiilor si cadrelor didactice pentru desfasurarea activitatilor. 
Astfel, parterul va fi alcatuit dintr-un hol mare central de unde se accede in cele 3 sali de clasa, o camera izolare plus grup sanitar, cancelarie si grup sanitar aferent, vestiare pentru fiecare grupa de copii, grupuri sanitare separate baieti/fete, grup sanitar personal cat si o camera pentru personalul de ingrijire. 
Din pricina starii avansate de degradare a vechii cladiri, prescolarii isi desfasoara activitatea in incinta salii de sport din localitate. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*