Administratia din Cuza Voda a sistat o parte din lucrarile importante pentru comunitate. Motivul: lipsa fondurilor.

August 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Edilul sef al localitatii Cuza Voda, Eugen Dumitru, ne-a declarat ca, anul acesta, bugetul primariei este unul foarte restrans si astfel multe din lucrarile importante au fost sistate.
Cu toate greutatile pe care le intampina in aceasta perioada si peste care spera sa treaca cu brio, primarul isi doreste ca in acest an sa duca la bun sfarsit  proiectul pe Masura 3.2.2 ce vizeaza realizarea canalizarii si extinderea retelei de alimentare cu apa. Aceasta initiativa se incadreaza in Axa III - „Calitatea vietii in zonele rurale si diversificarea economiei rurale” si are ca obiective imbunatatirea in-frastructurii, imbunatatirea accesului la servicii de baza, cresterea numarului de sate renovate si cresterea numarului de obiective de patrimoniu din spatiul rural. De precizat este faptul ca lucrarile la extinderea retelei de apa din localitate au fost finalizate in proportie de 100%. in ceea ce priveste finalizarea lucrarilor la canalizare, Eugen Dumitru a declarat pentru Graiul Dobrogei, ca sunt finalizate in proportie de 90%, ramanand refacerea a 5 km de drumuri in Cartierul Nou, acestea urmand sa fie  pietruite iar apoi asfaltate si lucrarile la statia de epurare. 
O alta problema cu care primarul din Cuza Voda se confrunta este aceea a  datoriilor mari pe care administratia locala le are fata de firmele de constructii care au lucrat la ridicarea scolii si gradinitei din localitate. “Firma care s-a ocupat de aceste constructii  ne-a dat in judecata, dar vreau sa specific un lucru, acela ca aceasta nu este datoria primariei, ci datoria Guvernului care nu ne-a mai alocat sumele necesare pentru a ne achita datoriile. Consiliul Judetean Constanta ne-a dat niste bani pe care trebuie sa-i folosim pentru continuarea lucrarilor la sistemul de canalizare dar si pentru achitarea datoriilor catre constructori”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, Eugen Dumitru.

Articole din editia din data de August 2011

 • Comuna Albesti, fara primar!

  Administratie locala
 • Harsova, un oras in plina ascensiune

  Administratie locala
 • Mangalia va avea doua biserici noi

  Administratie locala
 • Administratia din Cuza Voda a sistat o parte din lucrarile importante pentru comunitate. Motivul: lipsa fondurilor.

  Administratie locala
 • Lucrarile la Caminul Cultural din Dumbraveni sunt in plina desfasurare

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771