In luna august comuna Silistea imbraca straie de sarbatoare

August 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Administratia locala a comunei Silistea urmeaza sa organizeze, pe o perioada  de trei zile, incepand cu data de 13 august, cea de-a IX-a editie a Zilelor Silistei, o serie de manifestari dedicate tuturor locuitorilor si nu numai.
Manifestarile prilejuite de aceasta sarbatoare, vor cuprinde un program divers cu spectacole, concerte, cantece si dansuri populare, precum si multe concursuri de divertisment si totodata inedite. Mihai Soare, edilul comunei Silistea ne-a declarat ca perioada de desfasurare va fi cuprinsa intre 13-15 august, asa cum se intampla in fiecare an in luna lui “Gustar” (popular) si vor avea loc pe Baza Sportiva ”Silistea Arena”. Printre concursurile organizate pentru toti cei ce vor dori sa participe, se vor numara: "Aruncarea greutatii", "Carat nevasta", "Trageri de funie" (pe echipe) si "Cel mai bun bautor de bere". 
De asemenea, in cadrul evenimentului se vor acorda diplome si sume de bani pentru urmatoarele categorii: cuplurilor ce au implinit 50 de ani de casnicie (200 lei); varstnicilor ce au implinit frumoasa varsta de 80 de ani (100 lei); persoanelor ce implinesc 18 ani si devin cetateni majori ai comunei Silistea; cuplurilor aflate la prima casatorie, premiul constand intr-un televizor. 
Printre invitatii solicitati sa se ocupe de buna dispozitie a participantilor, se vor numara: Mariana Ionescu Capitanescu, Constantin Enceanu, Denisa, binecunoscuta interpreta de muzica populara Irina Loghin, Ciro De Luca dar si frumoasa si talentata Annes. 
Toate aceste actiuni vor fi suportate cu sprijinul important al sponsorilor ce sunt alaturi in acest demers de administratia locala Silistea. ”La aceasta manifestare ne dorim sa participe toata comunitatea dar si oameni din comunele si orasele invecinate. De asemenea, tin sa subliniez ca sunt asteptati sa ne onoreze cu prezenta toti fii satului de pretutindeni”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, Mihai Soare. 
Seara unui lung sir de evenimente se va incheia cu un spectaculos foc de artificii. in ultima zi, parintele Dragomir Petre Lucian va oficia o slujba de pomenire la biserica “Adormirea Maicii Domnului” din comuna. Mai apoi, enoriasii vor fi invitati la o agapa crestina organizata de primarie si biserica. Articole din editia din data de August 2011

 • Comuna Albesti, fara primar!

  Administratie locala
 • Harsova, un oras in plina ascensiune

  Administratie locala
 • Mangalia va avea doua biserici noi

  Administratie locala
 • Administratia din Cuza Voda a sistat o parte din lucrarile importante pentru comunitate. Motivul: lipsa fondurilor.

  Administratie locala
 • Lucrarile la Caminul Cultural din Dumbraveni sunt in plina desfasurare

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Antoneta Prodan, viceprimarul suspendat din Castelu a c├ó╚Ötigat procesul intentat de Prefectul Jude╚Ťului Constan╚Ťa

  Administratie locala
 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771