Toate proiectele primarului Nicolae Matei, votate de Consiliul Local

August 2011, Dorin Mincu

Administratie locala

Nicolae Matei, primarul orasului Navodari a convocat Consiliul Local, la sfarsitul saptamanii trecute, in sedinta ordinara pentru a dezbate si supune spre aprobare un numar de 52 de proiecte inscrise in ordinea de zi, plus alte 6 proiecte trecute in ordinea suplimentara. 
Toate initiativele au avut drept scop derularea de proiecte in interesul comunitatii, sprijinirea tinerilor in construirea unei locuinte, prin acordarea de terenuri cu titlu gratuit, dar si alocarea unor sume de bani in vederea desfasurarii mai multor actiuni cu caracter educativ, sportiv, inclusiv a evenimentului ce s-a desfasurat in weekend, la Navodari, „Zilele orasului”. 
Revenind la ordinea de zi, au fost aprobate urmatoarele proiecte de hotarare: Planului de Ordine si Siguranta Publica al Politiei Locale a Orasului Navodari, infiintarea societatii comerciale pe actiuni S.C. Tabara Navodari S.A., in vederea derularii unor proiecte de turism, aprobarea manifestarilor cultural-artistice ce s-au organizat cu ocazia zilelor orasului Navodari, in perioada 29-31iulie 2011, acordarea sumei de 1000 lei elevei Panainte Andreea-Bianca pentru participarea la GRAND PRIX BALCANI – Festival International de Sah “M. Sadoveanu”, editia a XXVI-a, Iasi, in perioada 19-25 august, aprobarea protocolului de parteneriat intre Orasul Navodari si AJSPT Buzau, privind Sprijinirea organizarii festivalurilor proiectate de AJSPT Buzau, in scopul promovarii sportului pentru toti.
De asemenea, tot la initiativa primarului Matei sportivii, jucatori de box Baluta Ionut si Stoian Petrica, dar si antrenorul Abladin Ferodin vor fi premiati pentru rezultatele remarcabile obtinute in campionatele nationale de box. 
Consilierii locali ai orasului si-au dat acordul si pentru proiectele de infrastructura initiate de primarul Nicolae Matei, respectiv pentru mai multe proiecte care vizau reabilitarea mai multor strazi din oras, amenajarea de parcari. „Am aprobat proiecte importante pentru orasul Navodari, pentru locuitori si in mod special pentru tineri carora le-am aprobat conditiile de vanzare a locuintelor ieftine pentru tineri realizate prin mansardarea caminelor Legmas, USAS si Consir. De asemenea, tot cu votul Consiliului Local vom implementa un proiect care prevede realizarea pistelor pentru biciclisti in zona D10, punerea la dispozitie a terenului si am aprobat studiul de fezabilitate pentru acesta”, a declarat primarul Nicolae Matei la finalul sedintei in care a fost aprobat si proiectul privind „transferul fara plata a unei aeronave, proprietate a statului, scoasa din functiune si dezafectata de dotarile specific militare, din administrarea Ministerului Apararii Nationale in administrarea Consiliului Local Navodari, in vederea expunerii statice permanent”.

Stere Sponte, cetatean de onoare al orasului Navodari
La initiativa primarului Nicolae Matei, consilierul local PDL, Stere Sponte a devenit cetatean de onoare al orasului Navodari. Potrivit primarului, decizia are la baza intreaga activitate desfasurata in administratia locala de catre consilierul local Stere Sponte, care timp de 20 de ani a lucrat in administratie. 
Edilul a semnat placheta pentru consilierul Sponte in timpul sedintei de CL, i-a multumit pentru activitate si i-a urat succes pentru viitor. 
La randul sau, democrat liberalul Stere Sponte i-a multumit primarului pentru initiativa, a spus ca este onorat si ca intentia este una corecta, dupa atatia ani de activitate, ca anii de munca i-au fost apreciati la adevarata valoare. 


Album foto

 • Articole din editia din data de August 2011

 • Comuna Albesti, fara primar!

  Administratie locala
 • Harsova, un oras in plina ascensiune

  Administratie locala
 • Mangalia va avea doua biserici noi

  Administratie locala
 • Administratia din Cuza Voda a sistat o parte din lucrarile importante pentru comunitate. Motivul: lipsa fondurilor.

  Administratie locala
 • Lucrarile la Caminul Cultural din Dumbraveni sunt in plina desfasurare

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUNȚ COMUNA ALBEȘTI

  Administratie locala
 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771