A doua editie a Festivalului Mangalia se pregateste de deschidere

Iulie 2011, Adrian Nicarel

Administratie locala

Maraton de spectacol live, zeci de artisti celebri si multe surprize ii asteapta pe mangalioti si pe turistii care se vor afla pe litoral in perioada 10-15 august. Cea de-a doua editie a Festivalului Mangalia isi va deschide portile in acest interval, intr-un concept inedit si un nou decor.
Editia a doua a Festivalului Mangalia se va desfasura in perioada 10-15 august 2011 in cel mai modern Portul Turistic din sud estul Europei, Portul Turistic Mangalia, proaspat inaugurat la inceputul lunii iulie. Locatia va fi gazda unui adevarat regal de muzica pentru toate varstele si toate gusturile. Pe scena vor evolua nume sonore ale muzicii romanesti, in seri special pregatite pe tematici:
10 august 2011 - Talent fara frontiere - Este seara in care evolueaza artisti laureati la diferite concursuri muzicale nationale si internationale: Bogdan OTA, Mihai TRĂISTARIU, NICO. Recital: Luminita ANGHEL.
11 august 2011 – Radio Mix - Spectacol realizat in colaborare cu casele de discuri, in care sunt invitati cei mai in voga artisti ai momentului: DJ Project, Connect R, Deepside Deejays, Fly Project si altii. Recital: FRAGMA.
12 august 2011 – De la Mangalia... cu dragoste! - Melodii de dragoste in interpretarea celor mai cunoscuti artisti nationali: Angela SIMILEA, Ovidiu KOMORNYK, Mirabela DAUER, Claudia PAVEL, RAOUL si multii altii. Recital: BZN.
13 august 2011 – Party pe mare - O seara incendiara in care spectatorii si telespectatorii se vor delecta cu cele mai diverse stiluri si ritmuri muzicale oferite de: Paula SELING, Tom BOXER, Anda ADAM, Ellie WHITE si altii. Recital: Loredana.
14 august 2011 – Mangalia in haine de Gala - Seara dedicata artistilor castigatori ai diferitelor categorii muzicale stabilite de catre organizatori. Recital: IRIS.
15 august 2011 – Hora Neamului - Vor fi reprezentate toate zonele folclorice ale Romaniei, luate individual, dar si in interpretare de ansamblu, pe grupuri de interpreti. 
in fiecare dintre serile de spectacol, nu vor lipsi animatorii, momentele de interactiune directa cu publicul din tribune si multe alte surprize. 
„Portul Turistic Mangalia isi va intampina turistii cu o noua infatisare, va uimi prin modernism, conceptie arhitecturala, frumusetea yachturilor acostate la docuri, verdeata deosebita, iluminatul ambiental si multe alte elemente noi. Scena plutitoare este in plin proces de refacere, decorul va fi grandios, pe masura artistilor care vor evolua in cadrul festivalului”, a declarat primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac.  
Prima editie a Festivalului Mangalia a avut loc in vara anului trecut. Spectacolele diverse din serile de festival s-au bucurat de succes, peste 125.000 de spectatori urmarind in direct evolutia artistilor, iar peste 1.500.000 de romani din fata micilor ecrane. 

Articole din editia din data de Iulie 2011

 • E o certitudine, Guvernul va trage prima transa si din noul acord cu FMI

  Administratie locala
 • A doua editie a Festivalului Mangalia se pregateste de deschidere

  Administratie locala
 • Tuzla, o comuna in plina dezvoltare si modernizare

  Administratie locala
 • Niculae Stan preocupat de dezvoltarea comunei Pecineaga

  Administratie locala
 • Noua sedinta de Consiliu Local cu scantei

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Antoneta Prodan, viceprimarul suspendat din Castelu a câștigat procesul intentat de Prefectul Județului Constanța

  Administratie locala
 • ANUNȚ COMUNA ALBEȘTI

  Administratie locala
 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771