Administrație locală

Lucrari de reabilitare a scolilor din Baraganu si Lanurile

Edilul comunei Baraganu Titu Neague se preocupa intens in aceasta perioada de reabilitarea scolii din Lanurile dar si de unele investitii in unitatea scolara din Baraganu.
De la sfarsitl lunii iunie se lucreaza intens la reabilitarea scolii generale cu clasele I-VIII din Lanurile. Conform declaratiilor primarului Titu Neague, lucrarile ce se impun in tot acest proces de transformare sunt: zugraveli si reparatii atat interioare cat si exterioare, pardoseli noi, instalatii sanitare, instalatie termica, etc. 
Referitor la instalatia termica aici tevile sunt sparte si e imperios necesar ca acestea sa fie inlocuite, la fel conductele, caloriferele si cosul ce trebuie sa fie din inox. La scoala unde isi desfasoara activitatea un numar de 90 de elevi, se preconizeaza ca lucrarile vor fi finalizate intr-o luna de zile. Valoarea lucrarilor este estimata la suma de 70.000 lei.
Investitii la unitatea de invatamant din Baraganu.
Scoala cu clasele I-VIII din comuna trebuie dotata cu calorifere pe holurile institutiei. Astfel, Titu Neague ne-a declarat ca se va evita crearea condensului in scoala. Alte lucrari ce se mai impun sunt: izolarea podului, inlocuirea cosului de caramida cu unul din inox, etc. in jur de 15 iulie se preconizeaza ca vor incepe lucrarile, finalizarea acestora facandu-se intr-o luna. Valoarea executarii lucrarilor este de 30.000 lei. 
“Toate acestea sunt necesare pentru a putea obtine avizul de functionare de la Sanepid, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (ISU) si Inspectoratul Scolar Judetean Constanta”, a declarat pentru Graiul Dobrogei edilul comunei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*