Zona de promenada pe plaja din Navodari

Iunie 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Primaria orasului Navodari, la initiativa primarului Nicolae Matei, a licitat si a castigat in acest an o suprafata generoasa de plaja, pe care o va amenaja pentru navodareni, dar si pentru turistii ce aleg ca destinatie de vacanta litoralul din partea de nord a judetului Constanta.
La  finalul procedurilor de licitatie organizate de Administratia Bazinala de Apa „Dobrogea Litoral”, administratia orasului Navodari a adjudecat o suprafata de 13.300 mp – Navodari 1, subsectorul 2. Imediat, plaja a fost inchiriata de autoritatea locala pentru doua sezoane, cu posibilitate de prelungire pe o perioada de 5 ani, la decizia autoritatii locale si a conducerii ABADL. Conform datelor din contract, Primaria orasului Navodari va plati o chirie anuala de aproximativ 17.000 de lei.
in plus, in urma discutiilor purtate de primarul Nicolae Matei pe langa conducerea ABADL, celelalte subsectoare aferente orasului Navodari, inclusiv cel din dreptul Taberei Navodari vor fi amenajate pentru locuitorii orasului  si turisti.
Nici lucrarile privind amenajarea zonei de plaja nu intarzie sa apara, in aceste zile echipe de muncitori lucrand la amenajarea plajei de langa digul de sud. Aici a fost curatata plaja si s-au montat 20 de umbrare, au fost amenajate doua terenuri de sport – unul de volei si unul de fotbal, iar in perioada imediat urmatoare vor fi montate si dusurile. De asemenea, la doar 60 de metri de plaja, administratia va amenaja viitoarea sosea de promenada. „Aici a fost curatat deja terenul, a fost pus nisip, piatra si se monteaza stalpii de iluminat, iar in viitor, voi face un proiect de hotarare ce il voi propune Consiliului Local prin care agentii economici, in colaborare cu Primaria vor putea deschide baruri pe plaja. De asemenea, Primaria cauta solutii pentru incheierea de contracte cu firme care se ocupa de divertisment pentru aceasta zona de plaja pe care o amenajam. Cu alte cuvinte, Primaria si-a luat in serios rolul de concesionar al suprafetei de plaja, mai ales ca orasul Navodari va deveni viitoare statiune turistica de interes national”, precizeaza primarul Nicolae Matei despre acest proiect.

Articole din editia din data de Iunie 2011

 • Cum a irosit statul imprumuturile pentru proiecte de investitii

  Administratie locala
 • Coalitia doreste infiintarea unui nou minister, pentru gestionarea fondurilor europene

  Administratie locala
 • Proiect de promovare turistica a municipiului Mangalia

  Administratie locala
 • Zona de promenada pe plaja din Navodari

  Administratie locala
 • Investitii noi in sudul litoralului romanesc

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771