Localitatea Razoare va beneficia de o gradinita noua

Iunie 2011, Dorin Mincu

Administratie locala

Reprezentantii Consiliului Local din comuna Oltina au achizitionat in luna martie a acestui an un teren in satul Razoare pe care se va ridica o noua gradinita.
Conform declaratiilor edilului Gheorghe Chirciu, terenul destinat construirii gradinitei este in suprafata de 900 mp si a fost achizitionat cu suma de 8.000 lei. Pasul urmator pentru demararea construirii unitatii este licitatia prin care se va desemna constructorul. Astfel, se spera ca in cel mai scurt timp sa se construiasca o gradinita cu o capacitate de 50 de copii,  in momentul de fata, la Razoare fiind 35 de copii de varsta prescolara. Primarul ne-a comunicat ca in prezent micutii isi desfasoara activitatea in doua clase din cadrul scolii. Gradinita va avea doua sali de clasa, vestiare, grupuri sanitare, un spatiu multifunctional dar si un loc de joaca. Pentru acest important proiect banii vor proveni din bugetul administratiei locale dar se asteapta si sprijinul Inspectoratului Judetean Constanta.
O lucrare importanta ce urmeaza ca intr-o saptamana sa fie finalizata este imprejmuirea cu gard din fier forjat a primariei Oltina. Gheorghe Chirciu ne-a informat ca se lucreaza de aproximativ trei saptamani si ca cei ce s-au ocupat de montarea acestuia cat si de o noua fundatie sunt angajatii societatii de lucrari publice la care primaria este administrator unic.  

Reabilitarea vechii Uzine electrice din Oltina.
Aceasta cladire are o vechime de mai bine de 60 de ani, reabilitarea fiind un demers foarte important pentru a putea da alta destinatie incintei. De aproximativ o saptamana au inceput lucrarile ce se impuneau, printre acestea numarandu-se: schimbarea acoperisului, reparatii la tencuiala, montare gard nou, geamuri, usi, pardoseli, etc. Constructia, conform edilului se afla pe o suprafata de 118 mp. Se preconizeaza ca in cel mult doua luni lucrarile sa fie finalizate,bugetul administratiei locale fiind sursa de finantare.

Articole din editia din data de Iunie 2011

 • Cum a irosit statul imprumuturile pentru proiecte de investitii

  Administratie locala
 • Coalitia doreste infiintarea unui nou minister, pentru gestionarea fondurilor europene

  Administratie locala
 • Proiect de promovare turistica a municipiului Mangalia

  Administratie locala
 • Zona de promenada pe plaja din Navodari

  Administratie locala
 • Investitii noi in sudul litoralului romanesc

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Campania „Comune Curate” ajunge în comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771