Tudor Nadrag, sprijina lucrarile desfasurate in interesul comunitatii

Iunie 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Printre prioritatile primarului din Harsova se afla reabilitarea bisericii ce poarta hramul Sfintii ”Constantin si Elena”, constructie ce dateaza inca din anul 1903, aceste lucrari fiind extrem de importante pentru enoriasi.
Conform declaratiilor primarului, lucrarile de reabilitare au fost demarate inca de acum trei luni de zile, in acest moment toate acestea aflandu-se in curs de finalizare. Biserica a fost ridicata in anul 1903 de catre mesteri italieni, cu contributia familiei regale dar si a enoriasilor. Reabilitarea a constat in lucrari de reconditionare a fatadelor, a profilelor si a modelelor. “Avem o promisiune de la o firma ce va amplasa eoliene in zona Harsova ca vom primi sprijinul necesar pentru achizitionarea tablei aurii din Ucraina, cu scopul de a o monta pe cele sapte turnuri ale lacasului de cult”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, Tudor Nadrag. Toate lucrarile sunt executate cu fonduri din resursele proprii ale administratiei locale. 

invelitoare noua pentru Spitalul orasenesc.
Lucrarile la acoperisul spitalului din Harsova, care acum doua luni a fost spulberat de o rafala de vant puternic, au fost finalizate. Echipa de constructii pe care administratia locala Harsova a intarit-o prin infiintarea firmei SC Carsium Edil SRL la care primaria este actionar unic s-a ocupat de toate aceste lucrari. Edilul Tudor Nadrag a dorit sa multumeasca Consiliului Judetean Constanta (CJC) pentru tot sprijinul acordat orasului Harsova.
Totodata, urmeaza a se investi alte fonduri pentru reabilitarea si modernizarea spatiilor interioare ale unitatii spitalicesti din oras acestea sporind cresterea gradului de confort cat si imbunatatirea actului medical din aceasta institutie.

Reabilitarea unui bloc cu risc seismic cat si a Casei de Cultura in Harsova.
Administratia locala a orasului desfasoara in aceasta perioada procesul de achizitie publica pentru desemnarea unei societati care se va ocupa de reabilitarea blocului de locuinte P1, cladire expertizata tehnic, incadrata la clasa 1 de risc seismic. 
Blocul a fost ales pentru reabilitare si se afla situat pe strada Plantelor nr. 33 in cartierul Soveja. Cladirea P+4, cu 60 de apartamente si cu o suprafata desfasurata de 3.390 de metri patrati a fost inclusa in programul de actiune al Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT). Valoarea proiectului se  ridica la suma de 50 miliarde lei vechi.
De asemenea, in aceasta perioada prin Compania Nationala de Investitii s-a inceput reabilitarea Casei de Cultura, termenul de finalizare al lucrarilor fiind  de patru luni. 

Dig predat zonei Varos.
Edilul Tudor Nadrag ne-a declarat ca a predat in cursul saptamanii trecute un dig cetatenilor din zona Varos, acesta avand rolul de a asigura protectia impotriva inundatiilor pentru cca. 24 de locuinte. Lungimea acestui dig important este de 900 m.

Articole din editia din data de Iunie 2011

 • Consiliul Judetean Constanta organizeaza referendum in problema regionalizarii

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Sarbatoare la Silistea

  Administratie locala
 • La Mangalia, asa cum ne-am obisnuit! ALTA SEDINTA ALT SCANDAL

  Administratie locala
 • 30.000 de turisti pe litoral

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771