Administrație locală

Lucrari demarate la dispensarul uman din Pantelimon

Dispensarul din comuna Pantelimon risca sa se prabuseasca, motiv pentru care edilul Vasile Neicu, a solicitat sprijinul Consiliului Judetean Constanta (CJC) pentru a gasi o rezolvare a acestei probleme.
”Noua cladire se va construi pe amplasamentul vechiului dispensar, demolarea vechii constructii fiind necesara, siguranta medicilor si a pacientilor fiind cea mai importanta”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, primarul comunei Pantelimon. Temelia cladirii in care isi desfasura activitatea dispensarul comunei, construita in anul 1925, s-a surpat in proportie de 90% din cauza infiltratiilor de apa provenite de la o conducta veche de mai bine de 40 ani. Sediul dispensarului a fost evacuat si mutat cu tot ce era in el, personal, mobilier si aparatura in cladirea CAP-ului, pana ce toate lucrarile vor fi finalizate. incepand cu aceasta saptamana au inceput lucrarile de constructie, suprafata construita fiind de 301,46 mp. Valoarea investitiei este de 16 miliarde lei vechi fara T.V.A. Se doreste ca pana in luna septembrie cladirea sa fie finalizata astfel medicii sa-si poata relua activitatea in noul dispensar uman. 
De asemenea, sponsorul S.C Andreea LM Style S.R.L a venit in sprijinul administratiei locale, oferindu-le celor 370 de scolari si prescolari cornuri cu ocazia Zilei de 1 Iunie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*