Administrație locală

Gradinita noua pentru copiii din comuna Amzacea

Edilul administratiei locale din comuna si-a propus ca in acest an micii prescolari sa-si inceapa activitatea in noua gradinita, reabilitata si modernizata.
Cu sprijinul important al Consiliului Judetean Constanta (CJC), care a sustinut financiar proiectul de reabilitare si modernizare a gradinitei, primaria Amzacea se poate mandri cu o constructie moderna. ”Urmeaza pietruirea si asfaltarea a 600 m din drumul de acces, finalizarea acestor lucrari facandu-se in aproximativ 2-3 luni urmand ca mai apoi micutii sa-si desfasoare orele in conditii extraordinare”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, Constantin Radu. Atunci cand institutia isi va deschide portile, 60 de copii vor fi mutati din vechea gradinita aflata momentan intr-un spatiu inchiriat. Lucrarile de reabilitare au constat in schimbarea acoperisului, tamplarie noua, s-a montat pardoseala noua, s-a varuit, s-a imprejmuit cladirea, etc.
in alta ordine de idei, un grup de 20 de copii din comuna Amzacea au participat la un Concurs Multicultural Tataresc sustinut la Tecuci, unde acestia au realizat un program de dansuri tataresti. Transportul acestora a fost asigurat de administratia locala.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*