Lucrari pentru modernizarea comunei Pantelimon

Mai 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Administratia locala a comunei Pantelimon a construit un loc de joaca pentru copii in Pantelimonul de Jos urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie finalizat si cel din Pantelimonul de Sus.
Parcul destinat copilasilor din Pantelimonul Jos este gata, imprejmuirea fiind facuta, de asemenea au fost montate bancile si elementele de joaca. Cat despre constructia celui de-al doilea loc de joaca din Pantelimonul de Sus, lucrarile au intrat pe ultima suta de metri, conform declaratiilor primarului din comuna Pantelimon. Cele doua locuri de joaca sunt utilate cu bancute, leagane, topogane, balansoare, toate acestea oferindu-le celor mici momente de bucurie si distractie. “Toate lucrarile s-au realizat cu bani de la bugetul local. imi doresc ca cele doua spatii sa fie pline cat mai curand de copii dornici de joaca”, a declarat primarul Vasile Neicu.

Reabilitarea retelei de apa
incepand cu saptamana trecuta, in comuna Pantelimon au inceput lucrarile de reabilitare a retelei de alimentare cu apa. Lucrarea presupune schimbarea conductei de apa intre Pantelimonul de Jos si Pantelimonul de Sus pe o portiune de trei din cei sase kilometri, cat masoara reteaua dintre cele doua sate. 
Astfel ca, reteaua care este din conducta metalica va fi schimbata cu teava din PVC, aceasta  rezistand la presiuni mai mari. Totodata, se inlocuieste si conducta care se afla in interiorul localitatii Pantelimon, aceasta masurand 5.764 de metri liniari. Vasile Neicu a declarat pentru Graiul Dobrogei ca lucrarea se va realiza cu beneficiarii Legii 416/2001, privind ajutorul minim garantat, costurile fiind astfel cu mult mai mici.

Receptia Programului ”Casa Verde” pe 24 mai
in comuna Pantelimon s-au finalizat si investitiile prin Programul ”Casa Verde”. Prin acest proiect au fost inlocuite sistemele clasice de incalzire la scolile din Runcu, Nistoresti, Pantelimonul de Jos, la sediul primariei si la gradinita din Pantelimonul de Sus. Valoarea totala a proiectului s-a ridicat la suma de 486.000 mii lei.

Articole din editia din data de Mai 2011

 • Mironescu, demis din functia de secretar general al MAI si adus la DNA pentru audieri

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Lucrari importante desfasurate in orasul Murfatlar

  Administratie locala
 • Copiii merituosi, premiati in week-end la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Campania ÔÇ×Comune CurateÔÇŁ ajunge ├«n comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771