Centru multifunctional de asistenta socio-medicala, la Cumpana

Mai 2011, Adrian Nicarel

Administratie locala

Administratia locala a comunei Cumpana a lansat pe data de 18 mai, un important proiect sub denumirea „Centru multifunctional de asistenta socio-medicala Cumpana".
Proiectul este cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala  prin Programul Operational Regional 2007 - 2013, Axa Prioritara 3 - „imbunatatirea infrastructurii sociale”, Domeniul Major de Interventie 3.2. - „Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale”. Conform declaratiilor edilului Mariana Gaju, aceasta investitie are in vizor asigurarea unei infrastructuri adecvate care sa ofere conditiile optime dezvoltarii activitatilor privind serviciile furnizate prin Compartimentul de asistenta sociala al Primariei Cumpana. Totodata, printre obiectivele urmarite se afla si  furnizarea  unui  pachet de servicii sociale primare si specializate persoanelor aflate in situatii de risc social, prin infiintarea unui centru cu potential polifunctional de asistenta socio-medicala in comuna. 
in vederea construirii Centrului Multifunctional de asistenta socio-medicala Cumpana, s-a propus extinderea unui imobil existent, aceasta presupunand crearea a 11 birouri, 3 sali de organizare evenimente si dependinte aferente (magazie, vestiare, grupuri sanitare), astfel regimul cladirii fiiind de parter plus 2 etaje. Proiectul vizeaza extinderea si mansardarea actualului dispensar unde, in prezent, sunt 12 medici care au fiecare cabinete medicale. Cladirea existenta a fost construita in anul 1964, aceasta suferind modificari de-a lungul vremii. 
in cadrul evenimentului de lansare, Mariana Gaju a mai adaugat si ca acest Centru este primul realizat la nivelul judetului Constanta, locuitorii comunei Cumpana fiind principalii beneficiari ai investitiei. 
La eveniment au participat reprezentanti ai administratiei judetene si locale, ai mediului de afaceri local si ai societatii civile, mass-media. Perioada de implementare a proiectului este de 18 luni, de la data semnarii contractului de finantare.

Articole din editia din data de Mai 2011

 • Mironescu, demis din functia de secretar general al MAI si adus la DNA pentru audieri

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Lucrari importante desfasurate in orasul Murfatlar

  Administratie locala
 • Copiii merituosi, premiati in week-end la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Campania „Comune Curate” ajunge în comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771