Administrație locală

Impadurire in comuna Cerchezu

Administratia locala a comunei  Cerchezu, cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta, a derulat in ultimele doua saptamani programul de plantare a puietilor de salcam.
in perioada 3-10 mai, s-au desfasurat lucrari de plantare a puietilor de salcam la iesirea din localitate. Campania de plantare initiata de autoritatile locale din localitate, cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta (CJC), a fost un succes, conform declaratiilor edilului Ion Constantinescu. Astfel ca, in urma cu doua saptamani oamenii din comuna au participat la plantarea unui numar de 30.000 de puieti de salcami, pe o suprafata de 6 ha. „Ne-am bucurat de sprijinul localnicilor care au participat la acest program de plantare si tin sa le multumesc pe aceasta cale, lor, dar si Consiliului Judetean Constanta, pentru tot sprijinul acordat”, a declarat pentru Graiul Doborgei edilul comunei Cerchezu. 
Puietii de salcam au fost distribuiti de CJC printr-un program demarat in urma cu doi ani prin care se doreste impadurirea a cat mai multor zone din judet, avand in vedere deficitul pe care il are judetul Constanta in ceea ce priveste zonele impadurite.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*