Lucrarile de extindere a scolii din satul Cotu Vaii continuate de administratia locala

Mai 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Conform declaratiilor edilului Gheorghe Moldovan, proiectul de reabilitare si extindere a scolii din satul Cotu Vaii este in plina desfasurare.

Institutia de invatamant din Cotu Vaii, a intrat in reparatii capitale, valoarea totala a lucrarilor fiind de 21 de miliarde de lei vechi. Lucrarile includ si extinderea cladirii cu doua sali de curs, inclusiv o cladire pentru centrala termica si grupuri sanitare interioare. Pana in prezent s-a realizat imprejmuirea institutiei si s-au amenajat alei pietonale. in aceasta perioada se desfasoara lucrari de schimbare a acoperisului, de consolidare a cladirii, de izolare interioara si exterioara, de montare a termopanelor, a gresiei si a faiantei, etc. “Aceasta lucrare este foarte importanta pentru cei 120 de copii din clasele I-VIII si sper ca pana la inceperea noului an scolar, institutia de invatamant din Cotu Vaii sa fie gata”, a declarat pentru Graiul Dobrogei edilul Gheorghe Moldovan. 
De asemenea, se lucreaza si la baza sportiva destinata scolii, care va fi dotata cu gazon sintetic, tribune, vestiare, pista de alergare si instalatie de nocturna. Dorinta autoritatilor locale este ca pana la sfarsitul acestui an toate aceste lucrari sa fie finalizate.

Sarbatoarea Fii Satului la Albesti
Pe data de 21 mai, in comuna Albesti va avea loc hramul bisericii Sfintii ”Constantin si Elena”, sarbatoare de mare importanta pentru crestinii ortodocsi. Edilul, Gheorghe Moldovan ne-a declarat ca dupa slujba religioasa enoriasii vor participa la o masa, organizata cu sprijinul satenilor. Totodata, pe data de 22 mai, pe valea Albestiului va avea loc sarbatoarea Fii satului, devenita in timp o traditie. 
Vor fi organizate spectacole cu muzica si dansuri populare, lupte tataresti, diferite concursuri si activitati ce ii vor antrena pe participanti. Toate aceste manifestari vor fi posibile cu bani de la bugetul local cat si cu sprijinul sponsorilor. La acest eveniment important se asteapta sa participe un numar de aproximativ 2000 de oameni. 

Articole din editia din data de Mai 2011

 • Radu Mazare vrea sa vanda Cazinoul din Constanta

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Port turistic european, cu bani comunitari

  Administratie locala
 • Ministerul Mediului a constatat ca groapa de deseuri de la Navodari nu mai are acord de mediu!

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiectul ÔÇ×Restaurarea, Consolidarea, Protec╚Ťia, Conservarea ╚Öi Punerea ├«n Valoare a Sitului Arheologic Cetatea CapidavaÔÇŁ la final

  Administratie locala
 • Noi investi╚Ťii ├«n modernizarea ╚Öi dezvoltarea infrastructurii de utilit─â╚Ťi a localit─â╚Ťilor Poarta Alb─â, Murfatlar ╚Öi Castelu!

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ťa Consiliului Local Mereni

  Administratie locala
 • Se reabiliteaz─â sistemul de ap─â ╚Öi se ├«nfiin╚Ťeaz─â sistem de canalizare ├«n T├«rgu╚Öor

  Administratie locala
 • Fonduri norvegiene pentru modernizarea institu╚Ťiilor de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt din comuna B─âneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771