Primaria de la 23 August continua proiectele incepute

Mai 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Edilul comunei, Mugur Viorel Mitrana, si-a propus pentru acest an sa duca la bun sfarsit toate proiecte incepute astfel ca mai multe lucrari se afla in plina desfasurare.

Conform edilului, in curand se vor incepe lucrarile de contructie a unui After School la Moseni. Pe langa suportul primariei, banii provenind din conturile administratiei locale, acest proiect important este posibil cu si cu sprijinul fundatiei de Consultanta si Servicii Sociale pentru Copii si Familii - Holt Romania. Centrul va avea sediul in cladirea fostului sediu al C.A.P-ului, aceasta fiind in proprietatea primariei. Pentru ca aceasta locatie sa devina functionala este nevoie de reparatii capitale, dorindu-se ca pana la inceperea noului an scolar, acest centru sa-si poata deschide portile. Administratia locala din comuna 23 August se va ocupa de tot ce inseamna cheltuieli, fundatia Holt Romania, preocupandu-se de activitatile din cadrul institutiei. in acest centru isi vor putea desfasura activitatea un numar de 40 – 50  de copii din 23 August cat si copii din celelalte localitati. “Acest proiect este unul de bun augur, deoarece acesti copii vor fi sprijiniti si financiar, ceea ce aduce un plus de ajutor familiilor acestora”, a declarat edilul comunei Mugur Viorel Mitrana. Activitatile ce se vor desfasura in cadrul centrului, vor fi de un real ajutor copiilor ai caror parinti sunt la munca sau celor ce au nevoie de sprijin pentru efectuarea temelor. 
Totodata, primarul si-a propus si asfaltarea tuturor drumurilor din comuna. Pentru a indeplini acest obiectiv administratia locala din 23 August a depus documentatia pe Masura 3.2.2 a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR). inainte de a incepe lucrarile de asfaltare trebuie mai intai introdusa canalizarea, acest demers fiind un alt proiect important pentru a imbunatatii viata de zi cu zi a cetatenilor din comuna. 
Printre proiectele edilului, mai putem aminti: realizarea canalizarii si alimentarii cu apa in toate zonele comunei 23 August, lucrari de asfaltare pe toate 3 localitatile, proiect privind constructia unui parc in Mosneni si 23 August, lucrari de asfaltare a celor 3 localitati, extinderea si reabilitarea celor doua unitati de invatamant din Dulcesti si Mosneni, etc.

Articole din editia din data de Mai 2011

 • Radu Mazare vrea sa vanda Cazinoul din Constanta

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Port turistic european, cu bani comunitari

  Administratie locala
 • Ministerul Mediului a constatat ca groapa de deseuri de la Navodari nu mai are acord de mediu!

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiectul ÔÇ×Restaurarea, Consolidarea, Protec╚Ťia, Conservarea ╚Öi Punerea ├«n Valoare a Sitului Arheologic Cetatea CapidavaÔÇŁ la final

  Administratie locala
 • Noi investi╚Ťii ├«n modernizarea ╚Öi dezvoltarea infrastructurii de utilit─â╚Ťi a localit─â╚Ťilor Poarta Alb─â, Murfatlar ╚Öi Castelu!

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ťa Consiliului Local Mereni

  Administratie locala
 • Se reabiliteaz─â sistemul de ap─â ╚Öi se ├«nfiin╚Ťeaz─â sistem de canalizare ├«n T├«rgu╚Öor

  Administratie locala
 • Fonduri norvegiene pentru modernizarea institu╚Ťiilor de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt din comuna B─âneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771