Administrație locală

Pregatiri de sarbatoare in comuna Lipnita

Pe data de 21 mai, Lipnita sarbatoreste atat hramul bisericii Sfintii imparati “Constantin si Elena” cat si ce-a de-a IV a editie a Zilei Comunei.

Edilul  Florin Onescu, a declarat pentru ziarul nostru ca serbarea se afla la cea de-a patra editie si ca isi doreste ca acest eveniment sa fie unul cu traditie. Pe lista artistilor invitati sa cante pentru locuitorii din Canlia, Carvan, Coslugea, Cuiugiuc, Goruni si Izvoarele – sate componente ale comunei, se vor afla: Maria Dragomiroiu, Gelu Voicu si taraful sau, Corina Chiriac, Connect-R, Traian Ilea si Valeria Codorean, Matilda Pascal Cojocarita, Aurel Moldoveanu, Radu Ile si trupa Heaven. 
Dorinta administratiei locale este aceea ca toti locuitorii sa se bucure de un spectacol pe cinste, cu trupe si interpreti foarte cunoscuti. Seria de manifestari va fi deschisa cu hramul bisericii Sfintii imparati Constantin si Elena. La sfarsitul slujbei religioase, enoriasii vor fi invitati la o masa organizata atat de locuitorii comunei cat si cu sprijinul sponsorilor. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*