Locuinte sociale si ANL pentru Harsoveni

Aprilie 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Administratia locala din orasul Harsova va repartiza in aproximativ o luna de zile 64 de apartamente ANL si 48 de locuinte sociale celor ce isi doresc o locuinta.
Edilul orasului Tudor Nadrag, ne-a informat ca totalul de 112 de locuinte ANL cat si sociale, urmeaza a fi date spre folosinta in maxim o luna de zile celor ce-si doresc sa inchirieze unul din aceste apartamente. “Locuintele vor fi destinate inchirierii dar pot fi cumparate de cei doritori de a deveni proprietari, dupa o perioada de un an de zile, acest lucru nefiind neaparat obligatoriu. Apartamentele vor fi repartizate in urma unor anchete sociale facute de asistentii sociali”, a declarat pentru Graiul Dobrogei primarul Tudor Nadrag. in aceasta perioada, SC Carsium  Edil SRL impreuna cu Directia Publica de Confort Urban efectueaza lucrari de asigurare a utilitatilor celor 112 de apartamente, de construire a aleilor si a parcarilor, etc.

Lucrari de mantuiala realizate de vechea administratie
O nemultumire exprimata de edilul Tudor Nadrag este aceea ca, administratia precedenta a executat doua lucrari importante pentru Harsova intr-un mod nu tocmai bine. Una dintre lucrarile de care primarul este nemultumit este cea privind sediul administrativ din Soseaua Constantei, unde se afla fostele birouri ale Fabricii ”Flamura”. “Din cauza infiltratiilor de apa, eram nevoiti sa-i evacuam pe jandarmii cazati in aceasa cladire cat si arhiva si APIA. Am fost astfel obligati sa rupem din banii alocati pentru lucrarile la biserica pentru a face o invelitoare noua cladirii”, a declarat primarul din Harsova. Costurile acestei lucrari se ridica la suma de aproximativ 100.000 lei. 
Cea de-a doua lucrare cu probleme este cea efectuata la acoperisul spitalului, care acum doua saptamani a cazut dupa o rafala de vant puternic. ”Si pentru aceasta lucrare suntem nevoiti sa alocam bani din bugetul local, pentru a putea reface acoperisul, care acum este jumatate pe cladire, jumatate cazut”, ne-a informat Tudor Nadrag. Toate aceste lucrari sunt executate tot de echipa de constructii a SC Carsium Edil SRL, firma la care administratia locala este actionar unic, administratia locala reusind astfel sa mentina costurile de executie la minim. 

Igienizarea orasului Harsova
Primaria Harsova se afla in plina campanie de curatenie a orasului, astfel ca au fost transmise anunturi catre toti cetatenii, prin care sunt rugati ca, in cursul zilei de joi a fiecarei saptamani, sa-si scoata in fata gospodariilor resturile vegetale (crengi, cozi de vita etc). Adminstratia locala va colecta in mod gratuit, in fiecare zi de vineri si sambata aceste deseuri.

Articole din editia din data de Aprilie 2011

 • ANI a sesizat DNA pentru cercetarea lui Ioan Botis

  Administratie locala
 • LUMINA DE LA MALUL MARII la a X-a editie

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Lucrari de renovare la biserica din Silistea

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Antoneta Prodan, viceprimarul suspendat din Castelu a c├ó╚Ötigat procesul intentat de Prefectul Jude╚Ťului Constan╚Ťa

  Administratie locala
 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771