Depozitul ecologic tema intalnirii dintre primari Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitare Medgidia

Martie 2011, Dorin Mincu

Administratie locala

Primarii din Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Medgidia (ADIM) s-au  intalnit saptamana trecuta pentru a discuta despre infiintarea depozitului ecologic si regulile ce trebuie respectate. in prima parte a intalnirii, invitatii au fost condusi in parcarea din piateta Decebal, unde, directorul tehnic al GBI SAU Serveises, domnul Antonio Jose a prezentat utilajele si masinile care deservesc curatenia pe raza municipiului, precum si in localitatile componente ale ADIM. 
Dupa prezentarea utilajelor, in cadrul sedintei de lucru, directorul executiv al ADIM, primarul Medgidiei, Marian Iordache le-a vorbit invitatilor despre depozitul ecologic zonal, care va trebui sa deserveasca, pe langa localitatile incluse in asociatie si alte localitati, care nu sunt arondate celor trei depozite existente deja in judet (Cogealac, Baneasa, Harsova, Cernavoda). Acordul de Mediu pentru proiectul ,,Sistemul de management integrat al deseurilor in zona de dezvoltare intercomunitara Medgidia”, si ulterior, Autorizatia Integrata de Mediu vor prevede aceasta conditie. ,,Ne aflam in etapa de incadrare, si urmeaza sa se emita  avizul de mediu pentru infiintarea depozitului. Prin operatorul de salubritate se va face colectarea, intretinerea drumurilor publice si se vor transporta deseurile din localitatatile dumneavoastra la Medgidia”, a spus primarul. 
La randul lor, primarii au adresat intrebari privind inchiderea platformelor de gunoi, iar reprezentantul GBI Serveises, domnul Gabi Constantinescu i-a asigurat de faptul ca se va intocmi un calendar de lucru in care vor figura datele la care vor incepe lucrarile de inchidere a platformelor.   
Investitia pentru depozitul ecologic zonal va fi realizata de GBI SAU Serveises, care va intocmi si PUZ-ul depozitului, urmand ca, dupa aprobarea proiectului in sedinta de consiliu local sa se demareze lucrarile. 

Articole din editia din data de Martie 2011

 • In judet avem primari de 3 si 5 stele

  Administratie locala
 • La Adunarea Generala a Asociatiilor Oraselor, Matei a fost aplaudat la scena deschisa pentru ca a propus desfiintarea ANFP

  Administratie locala
 • Consiliul Judetean duce copiii din mediul rural si din centrele de plasament la muzeu

  Administratie locala
 • Proiectul Reabilitare trama stradala in plina desfasurare

  Administratie locala
 • Severin: Am convenit cu Schultz sa ma retrag din grupul socialistilor. Nu demisionez din PE

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUNȚ COMUNA ALBEȘTI

  Administratie locala
 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771