Scinteie Andreea Daniela, o eleva premianta

22 Martie 2011, Iulia Fţlfan

Social

Eleva Grupului Scolar Topraisar a obtinut de curand locul II la faza judeteana a olimpiadei de limba, comunicare si literatura romana.

in urma cu cateva zile am cunoscut-o pe Andreea, o eleva cu personalitate puternica si silitoare care a obtinut pana acum numai premiul I. Putem spune ca este un adevarat exemplu pentru colegii ei. in luna februarie a participat la faza judeteana a olimpiadei de limba, comunicare si literatura romana „George Calinescu” unde a obtinut 107 puncte si s-a clasat pe locul II.  Cadrele didactice nu au decat cuvinte de lauda pentru eleva de 13 ani. „Este un copil ambitios, care invata zilnic la toate materiile, un bun autodidact, poate studia fara profesor. Rezultatul obtinut de Andreea la olimpiada ne-a adus multa bucurie. Datorita ei am dovedit ca si in mediul rural se face scoala”, a precizat Aurelia Calut, directorul institutiei de invatamant.
De la directorul institutiei scolare am aflat ca Andreea practica gimnastica aerobica la Clubul Sportiv Farul Constanta din anul 2006. De-a lungul anilor a obtinut  mai multe medalii la categoria juniori III si II. in anul 2007 a castigat locul I la categoria juniori III, proba de grup, la Campionatul National de gimnatica aerobica desfasurat la Petrosani. Alaturi de colegele din echipa a participat la prima editie a Cupei Romaniei la gimnastica aerobica 2008, unde au obtinut locul I. Munca depusa in timpul antrenamentelor nu a intarziat sa fie rasplatita, in urma prezentarii la concursul Borovets Cup Aerobics Open International Youth Competition 2010, desfasurat la Borovets – Bulgaria, echipa Andreei a obtinut locul II la categoria juniori II in proba de trio.
Acestea sunt doar cateva dintre premiile si medaliile pe care micuta gimnasta le-a obtinut de-a lungul timpului.
A fost o mare placere sa o cunoastem pe Andreea, o eleva ambitioasa si o sportiva de performanta. Ne-a marturisit ca ii place foarte mult sportul pe care il practica si ca isi doreste sa faca cariera in acest domeniu.

Articole din editia din data de 22 Martie 2011

 • In judet avem primari de 3 si 5 stele

  Social
 • La Adunarea Generala a Asociatiilor Oraselor, Matei a fost aplaudat la scena deschisa pentru ca a propus desfiintarea ANFP

  Social
 • Consiliul Judetean duce copiii din mediul rural si din centrele de plasament la muzeu

  Social
 • Proiectul Reabilitare trama stradala in plina desfasurare

  Social
 • Severin: Am convenit cu Schultz sa ma retrag din grupul socialistilor. Nu demisionez din PE

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • O nou─â sesiune a bursei locurilor de munc─â la Satu Nou

  Social
 • Ziua Armatei Rom├óne s─ârb─âtorit─â ├«n municipiul Medgidia

  Social
 • Flori pentru osta╚Öi! Ziua Armatei Rom├óne, s─ârb─âtorit─â ca ├«n fiecare an, la Cump─âna

  Social
 • Spectacol aniversar pentru persoanele v├órstice din Cump─âna

  Social
 • Ansamblul Sili╚Öteanca prezent la Festivalul Cultural al Rom├ónilor de Pretutindeni

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771