Administrație locală

Renovarea si extinderea scolii din comuna Tuzla

Lucrarile de reabilitare si extindere a Scolii Generale cu clasele I-VIII din Tuzla sunt in plina desfasurare, acestea fiind incepute inca din luna octombrie a anului trecut.
Aceasta unitate de invatamant va fi modernizata in intregime, pana in acest moment fiind ridicata fundatia. Lucrarile cuprind atat reabilitarea intregii cladiri, cat si extinderea scolii cu sase clase noi. Conform declaratiilor edilului comunei Tuzla, Constantin Micu, in doua dintre cele sase clase noi vor fi amenajate laboratoare de fizica si chimie. Investitia a primit finantare prin intermediul Ministerului Educatiei. 
Edilul administratiei locale si-a exprimat dorinta ca pana la inceperea noului an scolar din data de 15 septembrie, lucrarile de reabilitare si modernizare a Scolii Generale cu clasele I-VIII sa fie finalizate. Reabilitarea va consta in schimbarea pardoselilor, zugravirea in intregime a institutiei de invatamant, schimbarea instalatiei electrice, a instalatiei de incalzire, izolarea interioara cat si exterioara a cladirii, etc. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*