Sala de sport modernizata in Cernavoda

8 Martie 2011, Dorin Mincu

Administratie locala

Pe 3 martie a avut loc receptia finala la lucrarile de reabilitare ale salii de sport aferente Scolii generale nr. 2 din Cernavoda. 

Lucrarile in valoare de 307.000 lei au fost suportate de Compania Nationala de Investitii (CNI). Acestea au constat in refacerea  acoperisului, inlocuirea ferestrelor, zugraveli interioare si inlocuirea pardoselii cu covor PVC conform normelor europene. Sala de sport in suprafata de 625 mp  este folosita de elevii scolii generale nr. 2 iar terenul are functionalitate multipla pentru baschet, volei si handball. 
Odata cu semnarea procesului verbal de receptie a fost de asemenea incheiat un protocol intre Compania Nationala de Investitii si Primaria orasului Cernavoda prin care obiectivul a fost  preluat de administratia locala din Cernavoda. La eveniment au participat primarul orasului Mariana Mircea, prefectul judetului Claudiu Palaz, reprezentanti ai CNI, reprezentanti ai Inspectoratului de Stat in Constructii si firma executanta. 
Mariana Mircea a spus ca reabilitarea acestei sali de sport se alatura unui program al administratiei locale privind refacerea tuturor salilor de sport din localitate.
in cadrul evenimentului edilul, Mariana Mircea a aminit de un alt proiect aflat in derulare de administratia locala in colaborare cu Societatea Nationala Nuclearelectrica.  Este vora despre proiectul – Centrul de instruire si agrement pentru tineret si copii in cadrul caruia se va mai construi o sala de sport moderna si performanta.  
Obiectivul este compus dintr-o parte sportiva si una culturala.  Incinta sportiva se compune din  sala de sport cu tribuna pentru 538 de spectatori, bazin de inot olimpic de 50 de metri, spatii de agrement si sala de fitness, doua terenuri de sport multifunctionale (handball, volei, tenis, baschet).
Incinta culturala se compune din sala de spectacole cu 500 de locuri si sali de curs, biblioteca, amfiteatru pentru spectacole in aer liber cu o capacitate de  1000 de locuri in suprafata de 800 mp. 
Valoarea totala a investitiei fiind de aproximativ 46 de milioane de lei. Reprezentantii de la CNI au precizat ca numai in acest an vor fi investite 10 milioane de lei in acest Centru pentru tinerent si copii.

Articole din editia din data de 8 Martie 2011

 • Autostrada A2 nu va mai fi finalizata in acest an

  Administratie locala
 • "Doneaza un martisor". Licitatie umanitara

  Administratie locala
 • Modernizarea strazilor in orasul Murfatlar

  Administratie locala
 • Sala de sport modernizata in Cernavoda

  Administratie locala
 • Sarbatoare la Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu"

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771