"Sezonul" Martisoarelor la Mangalia

Martie 2011, Iulia Fţlfan

Social

in prag de primavara, scoala cu clasele I-VIII Nr.3 din municipiul Mangalia, reprezentata de director dr. Mihai Ionescu, in parteneriat cu Muzeul de Arheologie „Callatis” Mangalia, reprezentat de director dr. Sorin Marcel Colesniuc, au organizat joi, 24 februarie, in holul de la intrarea in scoala, vernisajul expozitiei de martisoare si felicitari „MĂRTISOARE PENTRU FIECARE!”. 
Expozitia cu vanzare a fost deschisa in perioada 24-28 februarie 2011 si a facut parte din campania de strangere de fonduri pentru achizitionarea unei table electronice interactive, foarte necesara modernizarii procesului instructiv-educativ din aceasta unitate scolara a municipiului Mangalia.
in deschiderea vernisajului, grupul vocal „Salvati copiii”, indrumat de prof. Constantin Stefanescu a sustinut un moment artistic intitulat Martisoare muzicale pentru toate mamele. Textul si muzica celor opt cantece ce au fost interpretate de elevii din corul Scolii nr.3 apartin domnului  profesor de muzica si, prin intermediul lor, copiii au adus un omagiu atat mamelor lor, cat si invatatoarelor si profesoarelor care le indruma pasii in viata.
Coordonatorii activitatii au fost domnul profesor de istorie, dr. Ionescu Mihai, directorul Scolii Nr. 3 si doamna director adjunct, prof. Sasu Mihaela, iar de buna desfasurare a intregii activitati s-au ocupat responsabilii: prof. Tudorascu Maria, prof. Paun Ancuta, prof. Mitrea Adriana, inv. Dragomir Mariana si inv. Radu Denisia.
Primarul Mihai Claudiu Tusac a afirmat: „Prin aceasta initiativa laudabila, copiii ne-au dat o lectie. Ei ne-au aratat cum inteleg sa-si utilizeze creativitatea, imaginatia pentru a crea obiecte delicate, dar cu un scop practic: obtinerea de fonduri pentru modernizarea actului instructiv-educativ din scoala lor. Le multumim copiilor care ignora vremea de afara si ne aduc primavara in suflet, inainte de instalarea ei propriu-zisa. Trebuie sa fim alaturi de ei si de cadrele didactice indrumatoare pentru ca munca lor sa nu ramana fara rasplata. Sa facem un gest mic pentru noi prin achizitionarea unor martisoare create de elevii Scolii nr.3, gest care le poate aduce un dar mare: o tabla electronica interactiva, ce-i va ajuta sa invete mai bine, sa patrunda in tainele unei societati aflate in era IT”.

Articole din editia din data de Martie 2011

 • Romania, de sase ori in topul celor mai sarace regiuni din Europa si de sase ori in topul celor mai sarace regiuni din UE

  Social
 • Ajutor de incalzire pentru familiile nevoiase din Mangalia

  Social
 • Martisorul, simbolul renasterii si sperantei, marcheaza trecerea in anotimpul primaverii

  Social
 • Program de impadurire a 200 ha in Harsova

  Social
 • Zona de sud a Navodariului, statiune de interes national

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Caravana de test─âri medicale gratuite ├«n mediul rural ÔÇ×Nu am f─âcut destulÔÇŁ ajunge ├«n Constan╚Ťa

  Social
 • Elevii premian╚Ťi din Vulturu ├«n tab─âr─â la C├ómpulung Moldovenesc

  Social
 • Copiii din Cerchezu ├«n vizit─â la Aqua Magic

  Social
 • Doi copii orfani boteza╚Ťi la Cump─âna

  Social
 • Vacan╚Ť─â de vis pentru copiii din Gr─âdina

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771