3.000 de oameni au demonstrat ca "IUBESC MANGALIA"

Februarie 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Duminica, 13 februarie, pe platoul din fata Casei de Cultura Mangalia a avut loc prima editie a evenimentului "Iubesc Mangalia". Evenimentul a fost anuntat pe tot parcursul saptamanii trecute de catre doi Cupidoni,  care s-au plimbat pe strazile municipiului Mangalia, invitand cetatenii la spectacol, concursuri cu premii si alte surprize, oferind inimioare ca bilete de tombola. Manifestarea s-a bucurat de succes, de vreme ce peste 3.000 de cetateni din Mangalia si nu numai au ales sa petreaca o seara impreuna, in centrul orasului. 
Spectacolul a inceput cu colectarea biletelor de tombola intr-o urna special amenajata, dupa care cei doi Cupidoni au oferit publicului balonase cu sigla "Iubesc Mangalia". Fondul muzical a fost asigurat de formatia Melody Band din Mangalia, care a incalzit publicul cu melodii din repertoriul international. La doua chioscuri situate langa Casa de Cultura se oferea publicului spectator ceai cald si vin fiert. 
intre piesele muzicale, primarul Mihai Claudiu Tusac, asistat de "ingerasii" indragostitilor, a extras biletele de tombola si a oferit 10 cine romantice si 5 week-end-uri la munte norocosilor castigatori. Deasemenea, cei care au avut curajul sa-si declare public dragostea, printr-o declaratie originala, au fost premiati cu cate un tort in forma de inima. Printre castigatorii unui sejur la munte se afla si o pereche de vartsnici, iar publicul i-a primit cu ovatii si aplauze, in timp ce primarul Mihai Claudiu Tusac indemna tinerii sa ia exemplul lor: "Iata o pereche care demonstreaza ca dragostea nu are varsta si ca, atunci cand iubesti si esti iubit, nu esti niciodata singur si viata este mai frumoasa!".
Seara s-a incheiat cu un super-concert al trupei Compact, o trupa care a demonstrat ca muzica ei nu are varsta si a fost acompaniata la cele mai renumite melodii de toti spectatorii prezenti. 
"Ma bucur sa vad atat de multi oameni in piata, cetateni ai Mangaliei care au ales sa petreaca o seara memorabila alaturi de noi. Cu tot frigul patrunzator, locuitorii Mangaliei au demonstrat ca-si iubesc orasul, ca stiu sa se distreze si sa traiasca frumos. Dorim sa facem din evenimentul  Iubesc Mangalia o traditie la Mangalia, prilej de a ne intalni mai des intr-un cadru neoficial, de a ne cunoaste mai bine, de a permite formarea unor relatii deschise asa cum ar fi normal intr-o comunitate de marimea Mangaliei", a declarat edilul Mihai Claudiu Tusac.


Album foto

 • Articole din editia din data de Februarie 2011

 • Lefurile bugetarilor nu vor creste prea curand

  Administratie locala
 • Boc se gandeste sa demisioneze. Isarescu, premier?

  Administratie locala
 • 3.000 de oameni au demonstrat ca "IUBESC MANGALIA"

  Administratie locala
 • Alti 1000 de elvii din judet au invatat sa patineze weekend-ul trecut

  Administratie locala
 • Bugetul pe Medgidiei pe anul 2011, aprobat in sedina de Consiliu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Re╚Öit Taner ├«n perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Prim─âria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitat─â. Prim─âria a solicitat finan╚Ťare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucr─âri de ├«mprejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din B─âneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771