Administrație locală

Proiect de amenajare a drumurilor si a sistemului de canalizare in Cobadin

in aceasta perioada, administratia locala din comuna Cobadin desfasoara mai multe proiecte, printre care se afla si proiectul privind introducerea retelei de canalizare pe raza comunei. 
Edilul comunei Cobadin, Cristian Telehoi a declarat pentru Graiul Dobrogei ca, are multe proiecte importante pentru dezvoltarea si modernizarea comunei si ca spera ca acestea sa prinda contur. Se estimeaza, ca in luna septembrie a acestui an, sa fie demarate lucrarile la canalizarea din Cobadin, acest proiect fiind in faza de licitatie la Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta (RAJA). Lucrarile fac parte din proiectul „Reabilitarea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in regiunea Constanta-Ialomita”. 
Proiectul consta in introducerea, realizarea si modernizarea retelelor de alimentare cu apa potabila. De asemenea, pe langa lucrarile la canalizare, investitia presupune extinderea retelei de apa cat si construirea unei statii de pompare noua. Conform edilului, strazile prinse in proiect sunt: Str. Primaverii, Albinelor, Izvor, Toamnei, Plopilor, Viisoarei. Lucrarile se vor desfasura pe o perioada de 18 luni, acest prim pas in proiect fiind doar un inceput, urmand ca acesta sa fie extins si pe celelalte strazi, in functie de resursele financiare. 
Primarul Cristian Telehoi si-a propus pentru acest an ca si prioritate, sa realizeze cadastrul si intabularea pasunilor din comuna, pe subventia primita de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA). in aceasta perioada se lucreaza la bugetul local si se estimeaza ca pana in 10 februarie sa fie aprobat in sedinta Consiliului Local.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*