Infiintarea Politiei Locale, o mare realizare pentru orasul Harsova

Februarie 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Edilul Tudor Nadrag este optimist in ceea ce priveste proiectele ce tin de modernizarea si dezvoltarea orasului Harsova, anul 2011 dorindu-se a fi un an cu mult mai multe fonduri si investitii.
Satul de furturile si talhariile ce au loc in orasul pe care il conduce, edilul Tudor Nadrag, si-a exprimat bucuria cu privire la infiintarea Politiei Locale, aceasta decizie aducand un plus de siguranta cetatenilor cat si bunurilor acestora. Un numar de 10 politisti isi desfasoara activitatea in cadrul acestei institutii, dorinta acestora fiind aceea de a reduce fenomenul infractional din acest oras. 
Aceasta decizie de infiintare a Politiei Locale, a venit in momentul in care, administratia locala din Harsova a sesizat ca, cele cinci institutii existente, Politia Nationala, Politia de Frontiera, Politia de Transporturi Navale, Jandarmeria si Politia Locala, sunt total ineficiente. “S-a investit mult in echiparea si dotarea acestei institutii, in speranta aducerii unui plus de speranta si liniste orasului nostru”, a declarat Tudor Nadrag pentru Graiul Dobrogei. 
Unul din cele mai importante proiecte pentru administratia locala din Harsova, este cel depus la Ministerul Dezvoltarii, privind Programul de reabilitare al drumurilor judetene si locale. Astfel ca, se spera accesarea a 7 milioane de euro, pentru crearea unui covor asfaltic, mai exact asfaltarea tuturor strazilor din oras (35 km). 
Edilul ne-a mai declarat si faptul ca, s-au tinut licitatiile pentru desemnarea societatilor care vor efectua lucrarile pentru reabilitarea Casei de Cultura si a obiectivelor din programul “Casa Verde”. 
in ceea ce priveste reabilitarea si modernizarea Casei de Cultura, lucrarile urmeaza sa fie incepute imediat ce vremea o va permite iar programul ”Casa Verde”, presupune reabilitarea termica, prin inlocuirea sistemului clasic de incalzire, a Spitalului Orasenesc Harsova, caminului pentru copii, al Gradinitei cu program prelungit „Tic-Pitic" si cresa. Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag, ne-a declarat ca, procedura de achizitie organizata de Consiliul Judetean Constanta pentru impadurirea a aproximativ 200 de hectare a fost contestata, astfel incat s-a ratat campania de impadurire din toamna anului trecut. Edilul ne-a declarat ca, aceasta situatie va fi transata in instanta, in speranta de a nu rata impadurirea din acest an. 
in cursul acestei ierni, primarul Tudor Nadrag si-a propus sa infiinteze o societate cu raspundere limitata, Consiliul Local fiind actionar unic si care sa preia activitatile importante pentru administratia locala.

Articole din editia din data de Februarie 2011

 • Cazul Tundrea ridica probleme judiciare fara precedent in Romania

  Administratie locala
 • IPS Bartolomeu a murit

  Administratie locala
 • Programul CJC de impadurire ia amploare

  Administratie locala
 • Programul Casa Verde, finalizat in comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Proiect de canalizare si amenajare a drumurilor din Seimeni

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771