sedinta Consiliului Local Saligny pe luna ianuarie

Ianuarie 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Consiliul local Saligny s-a intrunit in sedinta ordinara saptamana trecuta pentru a dezbate si a aproba mai multe proiecte de hotarari initiate de edilul Gabriel Tatulescu.

in conformitate cu prevederile art.39 alin.1 din Legea nr. 215/2001 privind Administratia Publica Locala, modificata si completata prin Legea nr.286/2006 si Dispozitia primarului nr.5/07.01.2011, cei 11 consilieri locali au fost invitati sa participe la dezbaterea pe comisii a proiectelor de hotarari din sedinta ordinara a Consiliului Local Saligny. 
Un punct pe ordinea de zi a fost dezbaterea si aprobarea proiectului de hotarare privind aprobarea imprumutului la fondul de rulment pe anul 2011 pentru acoperirea golului de casa. Un alt proiect a fost dezbaterea si aprobarea proiectului de hotarare privind aprobarea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2011. Pe ordinea de zi s-a aflat si dezbaterea si aprobarea proiectului de hotarare privind aprobarea Planului de actiuni de interes local pentru repartizarea orelor de munca beneficiarilor de ajutor social. 
Alte puncte pe ordinea de zi au fost dezbaterea si aprobarea proiectului de hotarare privind intocmirea unui Studiu de fezabilitate si Proiect tehnic privind inlocuirea sistemului clasic de incalzire pentru sediul primariei comunei Saligny, cu sisteme ce utilizeaza energia produsa din surse regenerabile, alt punct fiind aprobarea conditiilor si a documentelor de participare la licitatia publica privind concesionarea suprafetei de 4.000 mp din intravilanul localitatii Stefan Cel Mare, teren ce apartine domeniului privat al comunei Saligny, judetul Constanta. Totodata, edilul Gabriel Tatulescu, a declarat pentru Graiul Dobrogei ca, a predat serviciul de apa din localitatea Faclia catre RAJA S.A Constanta , aceasta asigurand distributia apei in 9 orase si 44 de localitati raspandite pe teritoriul judetului Constanta. Articole din editia din data de Ianuarie 2011

 • Aurel Onita, seful CJA Constanta: "Arbitrajul constantean va merge intr-o singura directie: inainte, spre normalitate"

  Administratie locala
 • 15 km de drumuri vor fi asfaltati in 2011 la Navodari

  Administratie locala
 • 1000 de copii din judet ajung in weekend la patinoar prin Programul Consiliului Judetean Constanta "Invatam sa patinam"

  Administratie locala
 • Reabilitarea centrului After School in comuna Targusor

  Administratie locala
 • Aniversarea a 157 de ani de atestare documentara a comunei Vulturu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771