Administrație locală

Noile echipamente de salubritate prezentate la Medgidia

Pe data de 8 decembrie 2010, in fata Casei de Cultura ,,Lucian Grigorescu” din Medgidia, a avut loc prezentarea si testarea echipamentelor de salubritate.
Miercuri, la orele 11.00 a avut loc prezentarea si testarea echipamentelor de salubritate pe care societatea GBI  SERVEIS SAU le va utiliza in vederea asigurarii si prestarii serviciilor de salubritate. Serviciul de salubrizare a fost delegat catre societatea spaniola, care va presta serviciile pe aria de administrare a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Medgidia cu nu mai putin de 9 masini noi si alte utilaje corespunzatoare. 
Evenimentul a avut loc in parcarea din fata Casei de Cultura a Sindicatelor „ Lucian Grigorescu” din Medgidia. Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Medgidia a concesionat, pentru 49 de ani, serviciile de salubrizare din cele 23 de localitati membre, unui holding spaniol. Societatea spaniola poarta numele de GBI  SERVEIS SAU si este un conglomerat alcatuit din 21 de companii, specializate in gestionarea si tratarea deseurilor. 
Pentru cele 100.000.000 de euro, GBI SERVEIS SAU  se obliga ca, in urmatorii 49 de ani, sa colecteze, recicleze, elimine deseurile menajere, sa gestioneze rampele de gunoi, sa asigure curatenia stradala, deszapezirea, dar si dezinsectia, dezinfectia si deratizarea Medgidiei, asa cum este specificat in documentatia de atribuire. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*