Administrație locală

Lucrarile la sistemul de canalizare din Cuza Voda vor fi continuate in anul 2011

Proiectul privind lucrarile la sistemul de canalizare, realizate cu fonduri europene, accesate prin Masura 322, vor fi continuate atunci cand vremea va fi favorabila.
Eugen Dumitru, edilul din Cuza Voda, a declarat pentru ziarul nostru ca, lucrarile desfasurate la canalizarea din comuna, au fost sistate pentru moment, datorita vremii. Lucrarile legate de sapaturi si introducere a conductelor, au fost incheiate la fel si astuparea santurilor, urmand ca celelalte lucrari, sa fie continuate atunci cand vremea va fi favorabila. 
Primarul comunei ne-a impartasit de asemenea si una din nemultumirile sale, aceea ca, nu a reusit sa achite intreaga suma constructorului lucrarilor de la scoala si gradinita din comuna, iar acesta a actionat in judecata primaria Cuza Voda, constructorul primind doar o parte din suma datorata. Astfel ca, se asteapta banii de la Guvern, pentru a se putea plati suma datorata constructorului celor doua institutii de invatamant. in ceea ce priveste cadourile oferite copiilor pentru pomul de iarna, edilul spera sa primeasca sprijinul Consiliului Judetean Constanta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*