Niculae Stan, edilul din Pecineaga continua dezvoltarea comunei

Decembrie 2010, Iulia Fţlfan

Administratie locala

La sfarsit de an, edilul comunei Pecineaga a facut un bilant al realizarilor din comuna pe care o conduce. 

Niculae Stan, ne-a declarat ca, va continua anul viitor proiectele incepute in acest an, dar va initia si altele pentru modernizarea comunei si pentru a veni in sprijinul cetatenilor. 
Dintre investitiile realizate de administratia locala amintim de programul Casa Verde prin intermediul caruia s-a obtinut finantare pentru montarea unor pompe geotermale la caminul cultural si gradinita din localitate. Un alt proiect important initiat de edilul din Pecineaga este amenajarea unei baze sportive pentru tinerii si echipa de fotbal din comuna. Proiectul este realizat cu bani  de la bugetul local si de la bugetul de stat. Suma alocata de catre Guvern, este de 50.000 lei. Din aceste fonduri au fost achizitionate materialele necesare constructiei, urmand ca in primavara anului viitor sa se inceapa lucrarile.
Autoritatile locale din Pecineaga au depus in urma cu un an, la Ministerul Mediului un proiect privind amenajarea unui parc in localitate. Primarul Niculae Stan a declarat ca parcul va fi amplasat vizavi de biserica crestin-ortodoxa, se va intinde pe 1,5 ha si va avea bancute, alei si o fantana arteziana. Stan a adaugat ca, de curand proiectul a fost declarat eligibil si ca, a primit finantare. Fondurile pentru realizarea acestui proiect au fost atrase de la Guvern prin programul National de imbunatatire a Calitatii Mediului prin amenajarea de spatii verzi. “Aspectul edilitar este foarte important pentru comuna noastra. Amenajarea acestui parc in satul Pecineaga este benefica pentru intreaga populatie din localitate”, a mai spus Niculae Stan. Si in cazul acestui proiect lucrarile vor incepe anul viitor.
Pentru anul 2011, primaria si-a propus sa depuna un proiect pe OUG 577 pentru realizarea unei retele de alimentare cu apa si canalizare si de reabilitare a drumurilor. Mai exact se vor introduce 30 km de conducta de apa potabila si 10 km de canalizare. in cadrul proiectului se vor pietrui 10 km de drumuri in satul Vanatori, iar in localitatea Pecineaga vor fi reabilitate strazile care nu au fost pietruite in acest an.

Articole din editia din data de Decembrie 2010

 • Edilul Gheorghe Moldovan este multumit de proiectele realizate in anul 2010 in comuna Albesti

  Administratie locala
 • Sarbatoarea Sfantului Nicolae - istorie si traditii

  Administratie locala
 • Ziua Nationala a Romaniei marcata la monumentul Tropaeum Traiani din Adamclisi

  Administratie locala
 • Niculae Stan, edilul din Pecineaga continua dezvoltarea comunei

  Administratie locala
 • 1 Decembrie cu tombola, la Navodari

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Campania ÔÇ×Comune CurateÔÇŁ ajunge ├«n comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771