Lucrari terminate la biserica cu hramul "Sf.Nicolae" in Furnica

Decembrie 2010, Adrian Nicarel

Administratie locala

Administratia locala din comuna Dumbraveni s-a preocupat de finalizarile lucrarilor la lacasul de cult pe toata perioada anului 2010 si totodata, isi indreapta atentia catre copiii si batranii comunei.

Administratia locala din comuna Dumbraveni a terminat lucrarile de reabilitare a interiorului lacasului de cult de la Furnica, pentru ca, pe o perioada de zeci de ani, biserica nu a beneficiat de niciun fel de modernizari, cu toate ca, cladirea este veche de mai bine de 40 de ani. 
Edilul comunei, Gheorghe Cenusa, a declarat pentru Graiul Dobrogei ca, principalele lucrari care s-au efectuat la Biserica din satul Furnica au fost: inlocuirea turlei pentru ca cea veche era mult prea degradata si avea peretii fisurati, s-a montat parchet, s-a schimbat in totalitate acoperisul bisericii si a fost pictat exteriorul cu imagini decorative. 
Acum, biserica din Furnica ce poarta hramul ”Sf.Nicolae” a fost pregatita pentru primirea enoriasilor cu ocazia sarbatorii religioase de Sf.Nicoale. La finele anului 2009, s-a schimbat instalatia electrica si a fost montata o centrala termica pentru a asigura incalzirea pe timpul iernii, pentru ca enoriasii care veneau la slujba sa nu mai stea in frig, astfel ca, au fost dotate cu termopane geamurile si intrarile in biserica pentru a se pastra o temperatura constanta in interior. Lucrarile de renovare a lacasului de cult au fost efectuate cu bani din bugetul local. 
Primarul comunei, ne-a mai informat ca, s-au alocat bani pentru darurile oferite scolarilor si prescolarilor din comuna cat si pentru batrani. Se va organiza o serbare de Mos Craciun, cu un program artistic, sustinut de elevii din comuna. Darurile vor contine dulciuri si sunt asigurate cu bani din bugetul local. Pentru iarna care a si sosit, a fost asigurat combustibilul solid (lemne), pentru primarie, scoala si gradinita din Dumbraveni. Achzitia a fost facuta cu bani din bugetul local.

Articole din editia din data de Decembrie 2010

 • Edilul Gheorghe Moldovan este multumit de proiectele realizate in anul 2010 in comuna Albesti

  Administratie locala
 • Sarbatoarea Sfantului Nicolae - istorie si traditii

  Administratie locala
 • Ziua Nationala a Romaniei marcata la monumentul Tropaeum Traiani din Adamclisi

  Administratie locala
 • Niculae Stan, edilul din Pecineaga continua dezvoltarea comunei

  Administratie locala
 • 1 Decembrie cu tombola, la Navodari

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Se asfaltează străzile din comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Rețea de canalizare pentru locuitorii din Ciocîrlia

  Administratie locala
 • Parcul din Cobadin va fi inaugurat de 1 iunie

  Administratie locala
 • 300 de gospodării din Grădina vor fi branșate la rețeaua de canalizare

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771