Impozitele si taxele locale pentru anul 2011 raman ca cele din 2010

Noiembrie 2010, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Primaria Municipiului Medgidia a organizat luni, 22 noiembrie 2010, la Casa de Cultura I. N. Roman dezbaterea publica ce a avut ca teme: cuantumul impozitelor si taxelor locale pentru anul 2011 si sistematizare circulatie rutiera strada Independentei, tronson intre Lupeni si viaduct Pestera (Canal Dunare-Marea Neagra).
Dezbaterea a fost prezidata primarul Marian Iordache si viceprimarul Sorin Tutuianu, iar in sala au fost prezenti aproximativ 50 de cetateni. Dezbaterea a inceput cu punctul nr. 2, prezentat viceprimarul Sorin Tutuianu, care a relatat despre modificarile ce se vor produce in circulatia rutiera in urma implemetarii proiectului ,,Sistematizare circulatie rutiera strada Independentei, tronson intre Lupeni si viaduct Pestera (Canal Dunare-Marea Neagra). 
Acesta a enumerat si apoi a detaliat modificarile ce se vor produce in circulatia rutiera: se realizeaza un rondou la intersectia strazilor Independentei si Lupeni; se desfiinteaza sensul giratoriu de la intersectia strazilor Independentei si Rahovei; se reconfigureaza benzile de circulatie pe strazile Independentei si Lupeni, se realizeaza un scuar (spatiu verde) pe cateva tronsoane ale strazii Independentei; se reglementeaza regimul prioritatii circulatiei rutiere pe strazile Independentei, Lupeni, Rahovei si Albinelor. 
Despre cuantumul impozitelor si taxelor locale pentru anul 2011 a vorbit edilul municipiului Marian Iordache, acesta a explicat cetatenilor care este importanta taxelor si a impozitelor. 
Deoarece societatea se confrunta cu grave probleme financiare, iar Medgidia este un oras cu multi oameni saraci, s-a propus ca taxele si impozitele pentru anul 2011 sa ramana la valoarea celor din anul 2010. Exceptie vor face impozitele si taxele ce au fost modificate conform O.G. 59/2010, si anume cele pentru a doua si urmatoarea/urmatoarele proprietati. 
De asemenea, s-a adus la cunostinta publicului faptul ca se va majora si impozitul pentru autoturismele cu capacitate cilindrica mai mare de 2001 cm³, precum si faptul ca se vor introduce, din 2011 anumite taxe speciale, cum ar fi cea pentru eliberarea documentelor in regim de urgenta si taxa pentru conformitate.
Articole din editia din data de Noiembrie 2010

 • Perioada de proba la angajare va fi extinsa pana la 45 de zile calendaristice

  Administratie locala
 • Peste 900 de arbori de sezon vor fi plantati la Navodari

  Administratie locala
 • Megidia s-a infratit cu localitatea Kardzhali din Bulgaria

  Administratie locala
 • Lacurile de la Neptun vor fi reabilitate

  Administratie locala
 • Impozitele si taxele locale pentru anul 2011 raman ca cele din 2010

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Campania ÔÇ×Comune CurateÔÇŁ ajunge ├«n comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771