Administrație locală

Proiect pentru incalzirea bisericii in Targusor

Edilul comunei Targusor, Iulian Birsan, se preocupa de binele locuitorilor comunei, prin  asigurarea combustibilului necesar institutiilor de invatamant si introducerea unui sistem de incalzire electric la biserica din comuna.
Cu toate ca, si administratia locala din Targusor se confrunta cu greutatile datorate in principal crizei financiare, edilul comunei nu se da batut, astfel ca, continua sa duca la bun sfarsit proiectele ce sunt in desfasurare. Asadar, a fost aprobat un proiect prin Consiliul Local, proiect ce presupune incalzirea bisericii din comuna Targusor. 
Edilul ne-a declarat ca lucrarile vor fi facute cu materialele care au ramas de la renovarea sediului primariei (tubulatura, calorifere etc.), urmand sa achizitioneze centrala electrica. Se doreste alimentarea cu 3,80 volti in loc de 2,20 cat este acum. Proiectul este facut cu bani din bugetul local al primariei si se doreste ca pana la data de 1 decembrie, sa se poata da drumul la caldura. 
S-a asigurat si combustibilul  solid (lemn cu esenta tare), necesar celor 3 scoli si celor 2 gradinite din Targusor si Mireasa. Cu ajutorul Consiliului Judetean Constanta, s-au achizitionat 55 de tone si mai urmeaza sa se achizitioneze inca 40 de tone. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*