Administrație locală

Panouri solare in comuna Vulturu

Proiectul depus in cadrul Programului „Casa Verde”, de catre administratia locala din comuna Vulturu, a fost admis pentru finantare, proiectul avand ca scop  montarea de panouri solare si pompe geotermale pentru cladirile incluse in proiect.
Dorinta primarului comunei Vulturu, Eugen Berbec, de a infiinta un parc eolian pe teritoriul comunei, a prins viata, astfel ca, odata concretizat acest proiect, locuitorii comunei pot beneficia de cateva locuri de munca mult asteptate. Proiectul face parte din Programul de inlocuire sau de completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. 
Edilul comunei Vulturu, a declarat pentru Graiul Dobrogei ca, proiectul „Casa Verde” este in constructie, astfel ca, si echipamentele necesare lucrului au sosit. Termenul de finalizare a programului este data de 20 decembrie 2010. Investitia prevede reabilitarea termica a patru obiective: gradinita, scoala, sediul primariei si un bloc de locuinte. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*