Administrație locală

O multime de jucarii pentru copiii gradinitelor din Mereni

Administratia locala a primit o donatie generoasa din partea Asociatiei Solidarité Roumaine din Franta. Banii se vor folosi pentru dotarea tuturor gradinitelor din Mereni cu jucarii. Astfel, peste 100 de prescolari se vor bucura de acest cadou oferit de partenerii francezi.
in baza unui parteneriat incheiat intre primaria Mereni si Asociatia Solidarité Roumaine din Franta toate gradinitele din Mereni vor fi dotate cu jucarii. Toate unitatile de invatamant au fost pregatite cum se cuvine pentru a-i primi pe elevi in noul an scolar. Si pentru ca bani de la bugetul de stat pentru aceste amplasamente vin putini sau deloc autoritatile locale au alocat bani de la bugetul local pentru pregatirea scolilor. Primaria Mereni a achizitionat 30 de tone de lemne pentru anotimpul rece cu fonduri de la bugetul local.
De asemenea, Primaria Mereni a finalizat lucrarile de reabilitare si extindere a scolii din localitate. Lucrarile de reabilitare a scolii au fost finantate prin Banca Mondiala. Edilul comunei Mereni a precizat ca elevii vor invata intr-o scoala moderna. Pana acum, cursurile s-au desfasurat la sediul Politiei si la dispensar.
&Elevii merita conditii normale in unitatile de invatamant, asa cum trebuie sa se intample intr-un stat membru al Uniunii Europene” a declarat Gheorghe Chiriac, edilul din Mereni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*