Administrație locală

Proiecte de interes public depuse de primaria Oltina pentru confortul cetatenilor

Doua proiecte, unul ce vizeaza construirea si modernizarea de strazi si podete, si altul ce presupune reabilitarea si redimensionarea retelei de alimentare cu apa in satul Razoare ar putea fi aprobate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si al Turismului.
Comuna Oltina se afla in plin proces de dezvoltare, primarul Gheorghe Chirciu venind cu forte si initiative noi. Desi proiectul depus pe masura 322 i-a lasat un gust amar Chirciu a depus deja alte proiecte in folosul comunitatii. Comuna Oltina este situata in partea de sud-vest a judetului, la o distanta de 105 km de orasul Constanta si la 40 de km de Cernavoda. Se intinde pe o suprafata de 117 kmp si are in componenta satele Razoarele, Satu Nou si Strunga. Primarul Gheorghe Chirciu are in vedere necesitatile tuturor categoriilor de cetateni si se zbate sa obtina fonduri din partea ministerului condus de Elena Udrea.
Mai exact este vorba de doua proiecte ce vizeaza construirea si modernizarea de strazi si podete, si reabilitarea si redimensionarea retelei de alimentare cu apa in satul Razoare. Proiectele au fost depuse la Ministerul Dezvoltarii Regionale si sunt sanse de a fi aprobate. &Avem promisiuni din partea reprezentantilor ministerului ca se vor aproba cele doua proiecte importante pentru dezvoltarea comunei noastre”, a declarat primarul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*