Fosta candidata la primaria Adamclisi, a ajuns director la SAM-ul din Deleni

Iunie 2010, Ghiulseren Abduraman

Actualitate

Primarul comunei Marin Dan, profesori si fosta directoare sunt surprinsi de numirea subita facuta de conducerea ISJ-ului

Mirarea primarului din Deleni Dan Marin nu a fost mica cand a fost anuntat ca directorul unitatii scolare din comuna a fost schimbat. 
“Nu sunt nemultumit de decizia ISJ-ului, insa am fost luat prin surprindere. Am inceput multe proiecte impreuna cu fosta conducere si as fi fost bucuros sa le ducem la indeplinire. Am avut o prima discutie cu actuala directoare si vrem sa continuam proiectul de realizarea a liceului din  localitate”, a declarat edilul. 
Fosta directoare a unitatii scolare, Doina Girel a fost schimbata din functie pe 21 iunie. in locul ei a fost numita Dorina Serbanescu, fost candidat al PNL la alegerile locale pentru primaria Adamclisi. “imi plange sufletul dar ma conformez deciziei luata de ISJ”, a declarat vizibil afectata fosta directoare a scolii Doina Girel. 
Actualul director spune ca s-a apucat deja de treaba si ca numirea ei nu ar trebui sa fie un motiv de mirare. Din motive stiute doar de ei, profesorii unitatii scolare s-au ferit sa faca comentarii cu privire la schimbarea brusca a conducerii. 
Si totusi, un profesor cu state vechi care doreste sa isi pastreze anonimatul a declarat: “Cred ca numirea a fost o comanda politica. Le cunosc pe amandoua si le sustin insa schimbarea conducerii scoli a fost din punctul meu de vedere comandata” . Scoala cu clasele I-VIII din localitate, va fi transformata intr-o unitate cu 13 clase dupa lucrarile de modernizare si va primi numele lui Nicolae Istritoiu, invatator care a predat in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial la scoala din satul Pietreni. 

Articole din editia din data de Iunie 2010

 • Finantari pentru crearea de micro-ţntreprinderi ţn mediul rural

  Actualitate
 • Nastase: Vom ataca OUG de crestere a TVA la Avocatul Poporului, care poate sesiza CCR

  Actualitate
 • Comuna Ostrov a semnat contractul de finantare prin masura 3.2.2

  Actualitate
 • Fosta candidata la primaria Adamclisi, a ajuns director la SAM-ul din Deleni

  Actualitate
 • 588 de familii din Baneasa primesc ajutor social

  Actualitate
 • Articole din aceeasi categorie

 • ├Äncep concedierile printre bugetari! Cine e trecut pe lista neagr─â? S-a ajuns deja la proteste ├«n strad─â

  Actualitate
 • Operatorii economici pot solicita Certificatele de Situa╚Ťie de Urgen╚Ť─â! Se elibereaz─â exclusiv ONLINE ╚Öi GRATUIT!

  Actualitate
 • M─âsuri extreme, ├«n Rom├ónia. Ministrul de Interne, apel c─âtre rom├ónii din Diaspora / Se ├«nchid barurile ╚Öi restaurantele, cafenelele, s─âlile de sport, saloanele de ├«nfrumuse╚Ťare

  Actualitate
 • 14 unit─â╚Ťi administrativ teritoriale din jude╚Ťul Constan╚Ťa vor benefica de cadastru gratuit

  Actualitate
 • Guvernul Orban ╚Öi-a asumat r─âspunderea pentru alegerea primarilor ├«n dou─â tururi

  Actualitate
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771