Delfinii s-au dat ţn spectacol

Iunie 2010, Adrian Nicarel

Actualitate

Sute de oameni prezenti la reprezentatia delfinilor

Cele trei vedete ale Delfinariului din Constanta au avut sambata prima aparitie in public, in fata a sute de copii si parinti. Delfinii Ni Ni, Pei Pei si Chen Chen, desi nu s-au acomodat inca in noua lor "casa", au facut totusi o multime de giumbuslucuri, rasplatite cu pesti din partea antrenorilor si cu ropote de aplauze din partea copiilor entuziasmati. 
Ni Ni, Pei Pei si Chen Chen, au facut un show de zile mari, alaturi de dresorii romani si chinezi, in prima lor reprezentatie in fata publicului constantean. Reprezentatia celor trei delfini, a smuls ropote de aplauze din partea publicului. Delfinul care s-a acomodat cel mai repede cu publicul, a fost Chen Chen, ea fiind cea mai jucausa, cea care a facut cele mai multe exercitii de gimnastica. Ba chiar a dat vesela din coada in semn de salut, totul pe ritmuri muzicale antrenante. 
Delfinul  Pei Pei a facut un salt la inaltime de mare exceptie, salt pentru care a fost felicitat de dresorul chinez la scena deschisa si recompensat cu o portie de calamar. Spectacolul nu a durat decat 10 minute, datorita faptului ca delfinii au doar trei saptamani de cand au fost adusi din China si nu s-au acomodat in totalitate, insa organizatorii promit ca acesta va dura mai mult in urmatoarele saptamani. 
Dupa spectacol, parerile au fost impartite, unii spectatori s-au cam plans de show, altii au inteles ca mamiferele nu s-au acomodat inca in totalitate, iar pana ce vor prezenta un show complex va mai dura ceva. 
Cei trei delfini,  Ni Ni, Pei Pei si Chen Chen au fost adusi la Constanta pe data de 29 mai, iar pentru achizitionarea si transportul lor, reprezentantii Consiliului Judetean Constanta, au platit jumatate de milion de euro. 
Pretul unui bilet de intrare la spectacol pentru copii este de sapte lei, iar pentru adulti 14 lei. Spectacolele vor avea loc in fiecare zi, la orele 11.00 si 19.00.
Articole din editia din data de Iunie 2010

 • Dan Diaconescu la DNA: Nimeni nu s-ar fi ţntors din strainatate pentru o asemenea gluma

  Actualitate
 • CJC investeste ţn siguranta turistilor

  Actualitate
 • Delfinii s-au dat ţn spectacol

  Actualitate
 • CFR Calatori a demarat programul estival

  Actualitate
 • Un nou mandat la sefia PSD Mangalia cÔstigat de primarul Mihai Claudiu Tusac

  Actualitate
 • Articole din aceeasi categorie

 • C├«╚Ťu: Vom cre╚Öte aloca╚Ťiile pentru copii de la 1 august cu 15 %

  Actualitate
 • ├Äncep concedierile printre bugetari! Cine e trecut pe lista neagr─â? S-a ajuns deja la proteste ├«n strad─â

  Actualitate
 • Operatorii economici pot solicita Certificatele de Situa╚Ťie de Urgen╚Ť─â! Se elibereaz─â exclusiv ONLINE ╚Öi GRATUIT!

  Actualitate
 • M─âsuri extreme, ├«n Rom├ónia. Ministrul de Interne, apel c─âtre rom├ónii din Diaspora / Se ├«nchid barurile ╚Öi restaurantele, cafenelele, s─âlile de sport, saloanele de ├«nfrumuse╚Ťare

  Actualitate
 • 14 unit─â╚Ťi administrativ teritoriale din jude╚Ťul Constan╚Ťa vor benefica de cadastru gratuit

  Actualitate
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771