Un nou mandat la sefia PSD Mangalia cāstigat de primarul Mihai Claudiu Tusac

22 Iunie 2010, Dorin Mincu

Politic

Social-democratii din Mangalia, si-au desemnat, duminica, in cadrul Conferintei Municipale a Partidului Social Democrat ce a avut loc in sala Belvedere a Hotelului President, noua conducere de la nivelul organizatiei mangaliote. 
Ordinea de zi a cuprins raportul activitatii politice al Organizatiei si al Consiliului Organizatiei Municipale Mangalia al PSD, de la Conferinta precedenta si pana in prezent, precum si analiza rezultatelor obtinute de Organizatia Municipala Mangalia a PSD, la alegerile locale, europarlamentare, parlamentare si prezidentiale, adoptarea Programului de activitate al Organizatiei Municipale Mangalia a PSD pentru perioada 2010 - 2012, aprobarea bugetului propriu de venituri si cheltuieli si executia acestuia, prezentarea raportului cu privire la evidenta membrilor Organizatiei Municipale Mangalia a PSD, dezbaterea si adoptarea rezolutiei Conferintei cu privire la unele probleme de interes local si cetatenesc al comunitatii. 
Un ultim punct de pe ordinea de zi l-a constituit alegerea presedintelui si a Consiliului Organizatiei Municipale, a delegatilor la Conferinta Judeteana a PSD si desemnarea candidatilor pentru Consiliul Judetean al PSD. 
in urma votului membrilor PSD prezenti, presedinte a fost reales, cu unanimitate de voturi, Mihai Claudiu Tusac. Cei cinci vicepresedinti sunt: Mihaela Ariciu, Gheorghe Mazalu, Bogdan Maganu, Saveta Georgescu si Claudiu Terciu. Secretar a fost desemnat prin vot Lucian Faliboga, iar trezorier Elena Tiron. Din noul Comitet Executiv fac parte: Marin Ruta, Costea Ion, Gabriela Tanasaciuc, Elena Soare, Mihai Amuraritei, Liviu Borbel, Mircea Emanuel. Pe lista candidatilor pentru Consiliul Organizatiei Judetene a PSD a fost nominalizat si votat Nicusor Constantinescu.
La intrunire, au participat peste 220 de persoane, dintre care 160 membri cu drept de vot, alti membri fara drept de vot, simpatizanti, agenti economici si invitati.
Articole din editia din data de 22 Iunie 2010

 • Dan Diaconescu la DNA: Nimeni nu s-ar fi īntors din strainatate pentru o asemenea gluma

  Politic
 • CJC investeste īn siguranta turistilor

  Politic
 • Delfinii s-au dat īn spectacol

  Politic
 • CFR Calatori a demarat programul estival

  Politic
 • Un nou mandat la sefia PSD Mangalia cāstigat de primarul Mihai Claudiu Tusac

  Politic
 • Articole din aceeasi categorie

 • Scrisoarea deschisă a primarului Valentin Vrabie către locuitorii municipiului

  Politic
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Politic
 • Alegeri partiale in comuna Nicolae Balcescu

  Politic
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Politic
 • Dragnea ameninta cu anticipate in cazul in care Iohannis nu numeste premierul PSD-ALDE

  Politic
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771