Administrație locală

6 km de drum asfaltat p

Lucrarile de reabilitare a drumului comunal 45 Coslugea – Izvoarele au avansat

Viceprimarul comunei Lipnita, Ioan Burcea, afirma ca pana in prezent au fost executati 4 km de drum la stadiul de fundatie. 
“Pana la toamna vom avea 6 km de drum asfaltat”, a subliniat Burcea. Pe acest drum se va turna un strat de asfalt de 8 cm, iar latimea lui va fi de sapte metri. Este vorba despre un drum cu o lungime totala de 9 km, care este asfaltat de catre Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri, care, de altfel, are in administrare toate drumurile din comuna. Valoarea totala a lucrarilor este de 2,5 milioane euro. 
Proiectul de modernizare a Drumului Comunal 45, ce leaga satele Coslugea de Izvoarele, se realizeaza cu bani guvernamentali, prin HG 577/1997 privind pietruirea drumurilor comunale, alimentarea cu apa a satelor, conectarea satelor la reteaua de electrificare si la retelele telefonice si are ca termen de finalizare a executiei, noiembrie 2011. 
Lucrarile de modernizare vizeaza atat pietruirea, cat si asfaltarea unei portiuni de 9,5 kilometri de drum, ce face legatura intre Coslugea si Izvoarele. Viceprimarul comunei, Ioan Burcea, a declarat ca lucrarile vor fi continuate in functie de banii primiti de la Guvernul Romaniei pentru acest proiect. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*