Administrație locală

Comuna Agigea are stema

incepand cu luna aceasta comuna Agigea are propria stema. “Aprobarea stemei a durat aproape doi ani. Dupa ce a trecut de comisia judeteana si cea nationala de heraldica, in 2009, a fost aprobata de Consiliul Local. Initial au fost trei modele, insa Consiliul local a aprobat decat un singur model”, ne-a declarat viceprimarul comunei Agigea, Dan Stefan Chiru. 
Stema in culorile galben si albastru, are o semnificatie deosebita pentru localitatea pe care o reprezinta. Pe stema se afla soarele si podul care uneste cele doua localitati, Lazu si Agigea. Dar podul mai are o semnificatie, intrucat uneste cele doua jumatati ale judetului Constanta, trecand peste Canalul Dunare Marea Neagra. 
in prezent, stema comunei este pe masa Guvernului iar autoritatile locale asteapta un rezultat. Deoarece stema localitatii a trecut cu bine de comsia nationala de evaluare ea poate fi folosita la intocmirea documntelor oficiale ale institutiei. Stema comunei Agigea a fost aprobata de catre Comisia Nationala de Heraldica.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*