Deputatul Gheoghe Dragomir, prezent la Ziua Comunei Oltina

Mai 2010, Ghiulseren Abduraman

Cultura

Deputatul PNL Gheoghe Dragomir a participat, in data de 23 aprilie, la manifestarile prilejuite de sarbatorirea zilei localitatii Oltina. Parlamentarul a fost prezent, alaturi de primarul Gheorghe Chirciu si senatorul PNL, Ovidiu Cupsa.
Localnicii comunei Oltina au sarbatorit pe 23 aprilie Ziua Comunei. Oamenii au fost incantati de programul oferit de organizatori. Ei spun ca manifestarea a fost binevenita deoarece i-a facut sa mai uite de griji. Deputatul PNL, Gheorghe Dragomir si senatorul Ovidiu Cupsa au sarbatorit impreuna cu locuitorii ziua Oltinei. Cei doi parlamentari au transmis intregii comunitati mesaje de felicitari, atasament si sustinere in orice proiect.
Manifestarea a debutat cu hramul bisericii Sfantul Gheorghe din localitate si o masa crestineasca la care au participat toti invitatii.
A urmat un spectacol cultural-artistic la Caminul Cultural din Oltina. Corurile bisericesti „Ion Pelearca” (condus de Anghel Dinescu), “I.G.Chirescu” si “Izvorul” din Bulgaria au incantat satenii prezenti la sarbatoare. “Am participat cu placere la Ziua Comunei. Ma bucur ca se organizeaza in fiecare an... asa mai uitam si noi de griji”, a declarat Elena Cristu din Oltina. Localnicii si invitatii au avut parte si de un concert de muzica populara, concert ce a fost sustinut pe scena caminului cultural. Interpreta de muzica populara Ileana Zlatov, si ansamblul folcloric local format din elevii scolii generale au fost cei care au urcat pe scena si au incantat publicul. La acest spectacol au fost prezenti mai multi locuitori ai comunei. „Avem un parteneriat cu localitatea Dabovia din Bulgaria cu care facem schimburi interculturale. Delegatia a fost formata din corul bisericesc Izvor si primarul localitatii Dabovia”, a declarat primarul. 
Principalii sponsori ai evenimentului au fost primarul Gheorghe Chirciu, Ungureanu Stan, Nicolae Rencu si Pescaria Oltina. Edilul comunei a tinut sa precizeze ca si unii locuitori ai comunei au contribuit cu bani la aceasta manifestare. 

Articole din editia din data de Mai 2010

 • Românii au sfidat criza. Sase milioane de euro cheltuiti pentru vacanta de 1 Mai.

  Cultura
 • Bani insuficienti pentru plata asistentilor personali la Saligny

  Cultura
 • Retea moderna de apa în satul Dunareni

  Cultura
 • Instalatie solara la liceul din Ostrov

  Cultura
 • Primarul Constantei, Radu Mazare a inaugurat noul pod rutier din Km 4-5

  Cultura
 • Articole din aceeasi categorie

 • Zilele comunei Vulturu, eveniment ajuns la a XVI a ediÈ›ie

  Cultura
 • Eveniment cultural de excepÈ›ie la Cumpăna!

  Cultura
 • Armonie de culori la vernisajul Taberei de Pictură de la Medgidia

  Cultura
 • Cea de-a treia ediÈ›ie a Festivalului de Jocuri È™i Reconstituiri Istorice - DAPYX, Medgidia 2019, aproape de start

  Cultura
 • Poetul, Mihai Eminescu, omagiat la Cumpana

  Cultura
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771