CUM S-A SCHIMBAT CERNAVODA IN ULTIMII ANI

Martie 2007, Bogdan Chirita

Administratie locala


Incepand cu anul 1991, CNE-PROD Cernavoda reprezinta un suport in imbunatatirea conditiilor de viata din orasul Cernavoda. Proiectul include 21 de obiective sociale si culturale printe care si constructia unor locuinte pentru salariatii CNE-PROD . La sfarsitul anului 2003 s-au realizat sase obiective, iar sase se aflau in diferite stadii de realizare. Doua obiective importante s-au realizat in 2002 si au fost oficial inaugurate in 2003 cum ar fi: spitalul Cernavoda ce asigura asistenta medicala pentru locuitorii orasului si salariatii Societatii Nationale "Nuclearelectrica" SA din Cernavoda.
Alte mari proiecte includ: un nou atelier pentru Liceul Energetic Cernavoda; Au fost construite pentru salariatii CNE-PROD Cernavoda: o cladire cu 46 apartamente in Constanta si 100 apartamente Campus 2, Cernavoda. In data de 16 Dec 2004, Societatea Nationala "Nuclearelectrica" SA Bucuresti si CNE-PROD Cernavoda a inaugurat Centrul de Informare, cu sediul in strada Unirii, bloc R4b, parter, Cernavoda. Centrul de Informare va facilita atat popularizarea informatiilor cat si posibilitatea de organizare de actiuni in vederea accesului liber la informatiile privind impactul asupra mediului.
In cernavoda au fost asigurate peste 1850 locuri de munca, a fost asigurata acitvitatea pentru 15 companii contractoare, 12 fiind numai din cernovada, avand un total de 350 locuri de munca, au fost asigurate spatii de cazare la peste 570 de salariati, cat si agentul termic pentru 60% din populatia orasului Cernavoda la cel mai mic pret din tara.
De remarcat este faptul ca in data de 7 noiembrie 2006 a fost inaugurat Centrul de Informare CNE Cernavoda din Constanta..
Ceea ce se realizeaza in prezent se vede cu ochiul liber. Nici nu ar putea trece neobservata punerea in functiune a reactorului 2 care se pare ca va fi urmat de reactoarele 3 si 4. Despre adminstratia locala, nici nu mai incape vorba. Iata ca in orasul Cernavoda domneste curatenia, buna organizare, planuri marete de viitor, cat si multe locuri de munca. Iata cum pe parcursul anilor, chiar sub ochii nostrii, orasul Cernavoda a devenit un oras insemnat, cu o importanta destul de mare, si sa nu uitam faptul ca a noastra conducere nu se va oprii aici.

Album foto

 • Articole din editia din data de Martie 2007

 • Se scumpeste energia electrica

  Administratie locala
 • PRIMUL MINISTRU AL ROMANIEI IN VIZITA LA CERNAVODA

  Administratie locala
 • PREGATIREA PENTRU VREMURI MAI CALDE LA CERNAVODA

  Administratie locala
 • Campania de informare a comunitatii,,Europa mea, Europa noastraĺĺ

  Administratie locala
 • CUM S-A SCHIMBAT CERNAVODA IN ULTIMII ANI

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Pa╚Öi importan╚Ťi pentru ├«nfiin╚Ťarea re╚Ťelei de gaze din Cobadin

  Administratie locala
 • Consiliul local B─âr─âganu convocat ├«n ╚Öedin╚Ť─â ordinar─â

  Administratie locala
 • 10 hectare de teren din Ciob─âni╚Ťa vor fi ├«mp─âdurite

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel sprijin─â agricultorii din comun─â

  Administratie locala
 • Parcul auto al S.C. Ciob─âna╚Öul Edilitar S.R.L. s-a m─ârit

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771